Metsänhoitaja Timo Korhonen on nimitetty metsäkonevarusteita ja kulutusterästuotteita markkinoivan Metsätyö Oy:n toimitusjohtajaksi 4. toukokuuta alkaen.

Yrityksen päätuotteet ovat sisaryritysten Olofsfors Ab:n valmistamat metsäkonetelat, tieterät ja kauhateräkset sekä Iggesund Forest Ab:n laipat hakkuukoneisiin. Lisäksi yritys myy useiden johtavien metsäkonevarusteita valmistavien yritysten tuotteita. Metsätyö Oy:lla on toimipaikat Jyväskylässä, Hämeenlinnassa ja Rovaniemellä.

Timo Korhonen on aikaisemmin työskennellyt useissa metsäkonealan johtotehtävissä; viimeksi hän toimi Komatsu Forest Oy:n markkinointijohtajana, jota ennen noin kahdeksan vuotta myös yhtiön toimitusjohtajana.

Metsätyö Oy:n markkinointipäällikkönä toiminut Markku Sivelä on nimitetty 4. toukokuuta alkaen Olofsfors Ab:n myyntiorganisaatioon Key Account Manageriksi. Markun ensisijainen tehtävä on vastata Suomessa Olofsfors-metsäkonetelojen markkinoinnista ja myynnistä metsäkonevalmistajille.

Tehtävillä muutoksilla parannetaan yrityksen mukaan asiakkuuksien hoitoa, vahvistetaan Olofsfors- ja Metsätyö-tuotteiden markkinointia ja myyntiä Suomessa sekä ulkomailla, ja näin vastataan entistä paremmin alan haasteisiin.

Edellinen artikkeliMaksutta Maxpoon – rekisteröityminen riittää
Seuraava artikkeliKaukokaivuuta – Volvo CE esitteli kaivukoneiden kauko-ohjauksen