Hankkija on aloittanut Claas-koneiden myynnin. Hankkija ja Claas ovat erittäin tyytyväisiä yhteistyön alkamiseen ja odotukset ovat korkealla. Hankkijan myynti- ja jälkimarkkinointiverkoston avulla osapuolet uskovat Claas-koneiden vahvistavan entisestään markkina-asemaansa Suomessa.

Claasilta kerrotaan, että Claas-puimurit ovat Euroopan markkinajohtaja ja niillä on myös Suomessa vahva markkina-asema arvostettuina ja laadustaan tunnettuina tuotteina. Claas-ajosilppurit ovat markkinajohtaja maailmanlaajuisesti ja Suomessa. Claas-heinätyökoneilla on vakiintunut asiakaskunta ja Hankkijan myötä Claas-nurmityökoneiden asema vahvistuu entisestään Suomessa.

Claasin aloitettua traktorivalmistuksen vuonna 2003 sen asema on vahvistunut jatkuvasti kaikkialla Euroopassa. Claas-traktoreiden suosion kasvu perustuu valmistajansa mukaan nykyaikaisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin, joissa näkyvät Claasin vahvat panostukset tuotekehitykseen. Hankkija tiedottaa, että Claasilla on hyvin kattava ja nykyaikainen traktorimallisto, joka soveltuu uuden edustajan mukaan suomalaisten asiakkaiden tarpeisiin erinomaisesti.

Hankkijan myyntiverkosto on jo koulutettu Claas-traktorimyyntiin, ja koulutukset jatkuvat kevään aikana. Finnish Agro Machineryn ammattitaitoiset Claas-myyjät siirtyvät Hankkijalle, mikä takaa
pitkäaikaisen tuoteasiantuntemuksen heti alkuvaiheessa. Myös tuotetuen, teknisen tuen ja varaosien asiantuntemus siirtyy Hankkijalle.

Hankkijan edustamien koneiden huollosta vastaavat Hankkijan omat
korjaamot ja Hankkijan sopimushuoltajat. Korjaamoverkostoa on vahvistettu Claas-sopimuskorjaamoilla. Varaosapalvelusta vastaavat Hankkijan 24 varaosamyymälää.

Asiakkaat pääsevät tutustumaan Claas-koneisiin kiertueella, joka järjestetään kaikissa Hankkijan konekeskuksissa maaliskuun aikana.

”Olen erittäin tyytyväinen tähän ratkaisuun. Oman henkilöstön ja asiakkaiden suhtautuminen Claasin tuloon on ollut innostunutta ja myönteistä. Asiakkaat saavat laadukkaan tuotteen toimijalta, johon voi luottaa myös tulevaisuudessa”, sanoo Hankkijan toimitusjohtaja Jyrki Lepistö.

Edellinen artikkeli30 vuotta pyöritystä
Seuraava artikkeliTalvitiepäivillä palkittiin ensimmäistä kertaa polkupyörä!