Maxpo 23 -messujen sisäänpääsykäytäntö on muuttunut ja sisäänpääsymaksusta on luovuttu. Messuille pääsee veloituksetta rekisteröitymällä tapahtuman verkkosivuilla tai sisäänkäynneillä. Maxpo 23 -messut järjestetään 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä.

20. kertaa järjestettävät Maxpo-messut ovat tällä kertaa sisäänpääsyltään ilmaiset kävijöille, jotka rekisteröityvät tapahtumaan joko etukäteen tai portilla. Aiemmin sisään on päässyt veloituksetta vain kutsukortilla.

”Uudella sisäänpääsykäytännöllä helpotetaan alan ammattilaisten sisäänpääsyä messuille ja yksinkertaistetaan kutsukäytäntöä. Aikaisemmin kutsukortilla on rekisteröitymällä päässyt messuille veloituksetta, mutta ilman kutsua alan ammattilaiset ovat joutuneet maksamaan sisäänpääsystä”, kertoo Risto Wuolle Helsingin Messukeskuksesta. ”Toivotamme tänä vuonna kaikki alan ammattilaiset tervetulleiksi elo-syyskuussa Suomen suurimpaan maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden erikoisnäyttelyyn veloituksetta.” 

Maanrakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään jo 20. kertaa torstaista lauantaihin 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Maxpo-messut järjestää Helsingin Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta. Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina klo 9-17 ja lauantaina klo 9-16.

Edellinen artikkeliKahden vuoden takuu Rototiltin pikaliittimille
Seuraava artikkeliNimityksiä Metsätyö Oy:ssä – Timo Korhonen toimitusjohtajaksi