RealMachinery Oy on solminut Mecalacin  kanssa sopimuksen, jolla laajennetaan RealMachineryn nykyistä Mecalac-portfoliota. Sopimus solmittiin 1.2.2024 ja uudet Mecalacit nähdään Lempäälässä huhtikuussa.

RealMachinery on jo yli vuosikymmenen  maahantuonut ja myynyt  kompakteja Mecalacin pyöräkuormaajia, jotka soveltuvat piha- ja viherrakentamiseen, materiaalin käsittelyyn sekä kiinteistönhuoltoon. Hyvien kokemusten perusteella RealMachinery laajentaa nyt pyöräkuormaajista myös  Mecalacin useilla innovatiivisuuspalkinnoilla palkittuihin kaivukoneisiin. 

Tulevaisuudessa tarjolle tulee  Mecalacin tela- ja pyöräalustaisia kaivukoneita  painoluokissa 6–15 tonnia.  Kompaktit sekä nopeat tela- ja pyöräalustaiset kaivukoneet  soveltuvat RealMachineryn mukaan monipuolisiin tehtäviin kaivussa, nostossa ja kuormauksessa säilyttäen liikkuvuutensa niin maastossa kuin raiteiden päällä. Lisäksi saataville tulee  Mecalacin akkukäyttöisiä uutuuskaivukoneita sekä pyöräkuormaajia hiljaiseen ja päästöttömään täyspäiväiseen työntekoon. 

“Mecalac on ollut hyvä tukijalka konemyynnissämme ja vuokrauksessamme, ja haluamme laajentaa nyt Mecalac-portfoliota. Uusien tuotteiden myötä voimme tarjota erikoisempia ratkaisuja asiakkaillemme, joilla on erityisvaatimuksia kaivukoneista. Odotamme innolla, että saamme ensimmäiset kaivukoneet näytille huhtikuussa Mansen Mörinöille Lempäälän pihaan”, kertoo RealMachineryn liiketoimintajohtaja Antti Paavilainen

 Mecalac-tuotepäällikkö Marko Kierros on myös tyytyväinen edustuksen laajenemiseen. 

“Olen toiminut alusta asti Mecalacin tuotepäällikkönä ja voin vakuuttaa, että kone on teknisesti ja hinnallisesti erittäin kilpailukykyinen. Esimerkiksi uudet tela-alustaiset MCR-kaivukoneet ovat nopeita ja tehokkaita. Tasapainoisuutensa ja kaivuuvarsiston rakenteen vuoksi koneella voi ajaa jopa 10 km/h, mikä on parhaimmillaan lähes kaksi kertaa nopeampi kuin millään muulla pienellä kaivukoneella. Tämä mahdollistaa koneen käytön kaivamiseen, kuormaamiseen ja tavaran siirtelyyn. Kun otetaan huomioon kaikki aika, jonka pienet kaivukoneet käyttävät työmaalla, tämä tarkoittaa paljon lisäarvoa tuottavia hetkiä työmaalla”, Kierros kiteyttää.

Edellinen artikkeliJohtajanimityksiä John Deere -metsäkoneliiketoiminnassa
Seuraava artikkeliPonsse uudistaa toimintamalliaan