Mary Pat Tubb on nimitetty Deere & Companyn metsäkoneliiketoiminnan johtajaksi 1. helmikuuta alkaen. Hän seuraa tehtävässään Timo Ylästä, joka jää eläkkeelle maaliskuussa. John Deere Forestry Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jari Mennala. 

Mary Pat Tubb vastaa Deere & Companyn maailmanlaajuisen metsäkoneliiketoiminnan yleisestä johtamisesta ja tuloksesta. Ennen nimitystään hän on työskennellyt yhtiössä useissa eri tehtävissä, joista viimeisimpänä Davenportin tehtaan pääjohtajana Iowassa, Yhdysvalloissa. 

”On kunnia liittyä metsäkonetiimiin. Tämän tiimin intohimoinen sitoutuminen ja asiantuntemus antavat parhaat valmiudet metsäkonealan jatkuvaan edistymiseen ja kasvuun”, Mary Pat Tubb kommentoi. 

Tubbilla on biosysteemien ja maataloustekniikan kandidaatin tutkinto Minnesotan yliopistosta, tekniikan maisterin tutkinto Wisconsinin yliopistosta ja MBA-tutkinto Duke-yliopistosta. 

Jari Mennala, Cut-to-Length -koneiden ja palveluiden myynti- ja markkinointijohtaja, nimitetään John Deere Forestry Oy:n toimitusjohtajaksi Suomeen. Jari on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri Tampereen teknillisestä korkeakoulusta ja Executive MBA Aalto-yliopistosta Helsingistä. 

Edellinen artikkeliPonsse Manager 2.0 kokoaa digitaaliset ratkaisut yhdelle alustalle
Seuraava artikkeliMecalacit laajemmin RealMachinerylle