Apollo Vredestein vahvistaa eurooppalaista maatalousrenkaiden tuotantoaan Alankomaiden Enscheden-tehtaallaan. Uusi 104-tuumainen rengasprässi vihitään käyttöön maaliskuun puolivälissä. 

VredesteinTraxionXL -traktorinrenkaiden kysyntä kasvaa voimakkaasti Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Kysynnän kasvuun vaikuttavat sekä maatalouden alihankkijat, maanviljelijät ja muut loppukäyttäjät että maatalouskoneiden valmistajat, jotka asentavat renkaat osana OEM-strategiaansa. 

Uuden sukupolven traktorit ovat paitsi entistä suurempia, myös voimakkaampia, ja Apollo Vredestein on vastannut uusiin vaatimuksiin innovatiivisilla rengasratkaisuilla. Valikoima täyttää uusimmat pidon, mukavuuden, kestävyyden ja maaperän suojauksen vaatimukset, valmistaja kertoo. Hyvä esimerkki on palkittu VredesteinTraxion Optimall-rengas, jonka VF-tekniikka mahdollistaa Apollo Vredesteinin mukaan paremman suorituskyvyn pellolla alhaisemmilla rengaspaineilla. 

Uusi rengasprässi tuottaa pääasiassa XL-segmentin traktorinrenkaita, eli renkaita joiden halkaisija on enintään 2,30 m ja paino enintään 550 kg, ja jotka sopivat 200–500 hv:n traktoreille. Enscheden prässi on merkittävä lisäys tämän rengassegmentin tuotantokapasiteettiin. 

Uusi rengasprässi on osa Enscheden maatalousrengastehtaan viisivuotista investointiohjelmaa. Investoinneilla Apollo Vredestein pyrkii laajentamaan ensiluokkaisen tuotevalikoimansa saatavuutta Euroopassa ja kansainvälisillä markkinoilla sekä kasvattamaan markkinaosuuttaan. 

Edellinen artikkeliKoneurakointi 2/2021
Seuraava artikkeliAikakoneita