Metsäkonevalmistaja Logset perustaa myyntiyhtiön Logset Ab Sverige Filial Etelä-Ruotsiin lähelle Halmstadia joulukuussa 2019. Konttorin toiminta alkaa 2.12.2019. Siitä lähtien, kun Logset Oy perustettiin vuonna 1992, yhtiö on myynyt Ruotsiin metsäkoneita jälleenmyyjien kautta. Jatkossa konemyynti Etelä-Ruotsiin ja Tanskaan hoidetaan uuden yhtiön toimesta ja samalla myyntiyhtiö tukee Sigsjö Maskin Ab:n konemyyntiä Pohjois-Ruotsissa.

Myyntiyhtiö on uusi avaus, jonka odotetaan kasvattavan myyntiä sekä Ruotsissa ja Tanskassa. Myyntipäälliköksi uuteen myyntiyhtiöön on nimitetty Andreas From, 32. Fromin isä on ollut metsäkoneyrittäjä ja myös From on työskennellyt koko työhistoriansa isojen koneiden parissa ja pääasiallisesti metsäteollisuudessa. Viimeiset neljä vuotta From oli kilpailevalla konemerkillä konemyyjänä.

Andreas From

Olen aina ollut kiinnostunut koneista ja isäni työn kautta tutustuin metsäkonealaan. Haluan antaa Logsetille sen ansaitseman mahdollisuuden Ruotsin markkinoilla. Yhtiö vaikuttaa fantastiselta ja haluan kasvattaa konemerkin myyntiä Ruotsissa ja Tanskassa”, From toteaa. 

Logsetin Euroopan Myyntijohtajan Mikko Laurilan mukaan Logset Oyn päätös panostaa naapurimaahan on luonnollista: ”Ruotsi on merkittävä markkina-alue ja lähellä meitä. Meillä on Ruotsissa olemassa oleva hyvä asiakaskunta ja koneillemme on siellä kysyntää. Logset Oy:n henkilökunnasta noin puolet puhuu äidinkielenään ruotsia, joka luonnollisesti helpottaa uuden myyntiyhtiön toimintaa. Myyntiyhtiön perustaminen on strategiamme mukaista -olla lähellä asiakkaita ja tukea jälleenmyyjien toimintaa.

Edellinen artikkeliTalvitiepäivät Tampereella helmikuussa
Seuraava artikkeliAFM 35 on uusi harvennushakkuupää 8-14 tonnisiin koneisiin