Teiden kunnossapitoon keskittyvä kansainvälinen kongressi järjestetään Tampereella 12.-13.2.2020. 
Talvitiepäivät  – Winter Road Congress, kokoaa joka toinen vuosi yhteen tieverkon ja sen kunnossapidon asiantuntijoita ja päättäjiä Suomesta ja ulkomailta. Kongressi koostuu näyttelystä, työnäytöksistä ja seminaareista. 

Talvitiepäivien tapahtumapaikkana on Tampereen messu- ja urheilukeskus, ja sen tiloissa järjestetään mittava ammattilaisnäyttely, joka esittelee teiden kunnossapidon koneita, tuotteita ja palveluita alan toimijoilta.

Talvitiepäivien Kansainvälisen seminaarin luennolla aiheina ovat mm. Tien digitaalisen kaksosen hyödyntäminen tienpidossa, tien hoidon automaation askeleet lumisilla leveyksillä, asiakaspalautteen hyödyntäminen väyläverkon kunnossapidon kehittämisessä, hiilineutraali ja energiatehokas katujen puhdistus, kansallinen tiestön tilannekuva- ja olosuhdetietopalvelu, talvipyöräilyväylien kunnossapito, sekä ylläpidon mukaan ottaminen liikennejärjestelmän tulevaisuuden kehittämisessä.

Koko ohjelma löytyy osoitteesta www.talvitiepaivat.fi

Talvitiepäivillä järjestetään ohjelmaa myös yksityisteiden vastuunkantajille ja infra-alan opiskelijoille.  

Yksityisteiden Talvipäivässä on esillä kokemuksia yksityistie­laista ja tiekuntien päätöksiä koskevasta muutoksenhausta. Päivillä saadaan tietoa myös siitä, mihin nykyaikainen traktori pystyy yksityisteiden ja sorateiden kunnossapidossa sekä jaetaan kiviainestietoutta. Yksityisteitä käsitellään myös pelastuslaitoksen näkökulmasta ja saadaan ajankohtaista tietoa yksityisteiden onnettomuuksista ja liikenneturvallisuudesta. 

Talvitiepäivien näyttelyyn ja työnäytöksiin on vapaa pääsy.  Maksullisiin seminaareihin ilmoittautuminen on käynnissä.

Edellinen artikkeliLehdessä: Hyvän ruokahalun kauha
Seuraava artikkeliLogset perustaa myyntiyhtiön Ruotsiin