John Deere Forestry Oy kertoo laajentaneensa palveluaan Suomen metsäkoneasiakkaille rahoitusratkaisuilla, joiden tarjoajana on John Deere Financial. 

John Deeren tarjoama rahoituspalvelumahdollisuus on ollut Suomessa mahdollista jo vuodesta 2021 lähtien maatalous- ja nurmikonhoitokoneasiakkaiden osalta, kun John Deere Financial -ohjelmat käynnistyivät Suomessa ensi kertaa. Nyt syyskuusta 2023 lähtien rahoituspalvelut, eli leasing- ja osamaksutavat, ovat myös John Deere Forestry Oy:n asiakaskunnan käytettävissä. 

Mika Hannonen, John Deere Forestry Oy:n aluejohtaja, kertoo nyt lisättyjen rahoitusratkaisujen täydentävän jo aiemmin tarjolla olleita metsäkonepalveluita. ”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme laajentaa palveluitamme entisestään ja tarjota metsäkoneasiakkaillemme myös rahoituspalveluita. Yhdessä huoltojen, osien, takuiden ja jatkettujen takuiden kanssa tarjoamme asiakkaillemme täydellisen palvelupaketin.” 

John Deere Financialin Euroopan alueen toimitusjohtaja Andreas Peppel on samaa mieltä: ”Markkinat tarvitsevat räätälöityjä rahoitusratkaisuja yhä enemmän, ja tarjoamme ne myös John Deere Forestry Oy:n asiakkaille Suomessa.” 

Palveluiden tarjoamista varten John Deere Financial on allekirjoittanut yhteistyösopimukset kahden rahoituskumppanin, OP Yrityspankin ja Nordea Rahoitus Suomen kanssa. Molemmilla kumppaneilla on pitkäaikainen kokemus rahoituksen tarjoamisesta asiakkaille Suomessa. 

Edellinen artikkeliFlexforce VF -teknologiaa Nokian uutuusrenkaisiin
Seuraava artikkeliAGCO Powerilta mullistavia uutuuksia