Nokian Renkaat esittelee erityisesti suuritehoisille traktoreille suunnatun Soil King VF -renkaan sekä Float King VF -renkaan suuren kuljetuskyvyn perävaunuille ja säiliövaunuille. Uutuudet lanseerataan Agritechnicassa, Hannoverissa 12.–18.11.2023. 

Nokian Tyres Flexforcen mainitaan olevan täysin uudenlainen rengasteknologia, jossa vahva rakenne ja korkea joustavuus luovat yhdessä markkinoiden tehokkaimmaksi ilmoitetun XXL-kokoisen kuviokontaktin maahan. Valmistajan mukaan tämä parantaa renkaan energiatehokkuutta.

Nokian Renkaat kertoo, että teknologiaa hyödyntävä uutuus Nokian Tyres Soil King VF voitti kilpailijansa puolueettomassa suorituskykytestissä. Testissä rengas osoitti luokkansa parhaan suorituskyvyn pellolla ja maatalouden tiekuljetuksissa. Renkaan luisto on vähäisempää, polttoaineenkulutus matalampaa ja tunnissa käsiteltävä peltoala suurempi kuin kilpailijoilla, valmistaja listaa uutuuden etuja. Testin suoritti kansainvälisesti arvostettu Saksan Maatalousyhdistys DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft).

Nokian Renkaat myös muistuttaa, että niin ikään Flexforce-teknologiaa käyttävä Nokian Tyres Float King VF -rengas on sekin osoittanut tehonsa. Suuren kuljetuskyvyn perävaunuille ja säiliövaunuille suunnitellun renkaan kelluvuus ja pito ovat osoittautuneet poikkeuksellisen tehokkaiksi haastavissa maaperäolosuhteissa, rengasvalmistaja lausuu.

“Flexforce VF -teknologian edistyksellinen design ja premium-luokan ominaisuudet vastaavat viljelijöiden meille esittämiin toiveisiin”, kertoo Nokian Renkaiden tuotepäällikkö Tero Saari.

”Testitulokset osoittavat selvästi, että Nokian Tyres VF -renkaat säästävät polttoainetta ja parantavat työtehoa. On hienoa julkistaa rengasteknologia, josta on hyötyä viljelijöiden päivittäisessä työssä.”

Uudet Nokian Tyres Flexforce VF -tuotteet esitellään yleisölle Hannoverin Agritechnica-messuilla marraskuun puolivälissä.

Edellinen artikkeliNorjan rauta – Develon DA45
Seuraava artikkeliJohn Deere Financial käynnistää metsäkoneiden rahoitusohjelmat Suomessa