Algiz 10XR on uusi 10-tuumainen, kestäväksi rakennettu Windows-tabletti, jonka 5G-yhteensopivuus mahdollistaa kaistanleveydeltään raskaita tehtäviä, kuten kartoitusta ja videoyhteyden kautta tehtävää reaaliaikaista etäohjausta.

Algiz 10XR on kehitetty kenttätyöhön tai muihin haastaviin ympäristöihin logistiikan, kaivostoiminnan, julkisen liikenteen ja yleisen turvallisuuden aloilla, ja se on myös suunniteltu modulaatiota ja räätälöintiä ajatellen.

Algiz 10XR ultra-rugged -tabletin keskeisiä ominaisuuksia ovat Intel Elkhart Lake x6000 -alusta, Windows 10 Enterprise LTSC -käyttöjärjestelmä, korkearesoluutioinen, auringonvalossa luettava 10-tuumainen kosketusnäyttö, jossa on erittäin karkaistu lasi ja sade- ja hanskatila. Ulkomaailmaan yhteyden takaava 5G-ominaisuudet, nopea 4G/LTE-data, Wi-Fi ja Bluetooth. Paikannuksesta vastaa monitaajuinen GNSS u-blox NEO-M8U -vastaanotin tarkkaa paikannusta varten, ja Untethered dead reckoning (UDR), tarjoaa tarkan paikannussuorituskyvyn jopa heikoissa GNSS-olosuhteissa.

Tabletti on sertifioitu IP65- ja MIL-STD-kestävyysluokin ja siinä on koko päivän kestävä, lennosta vaihdettava akku. Tarjolla on myös laaja lisävarusteiden ekosysteemi kenttäammattilaisille; kantolaukut, ajoneuvotelineet, pylväskiinnikkeet, pidennetyt akut sekä ajoneuvotelakka, jossa on antennin läpivienti sekä GPS:lle että Wi-Fi:lle. Saatavana on myös integroitu viivakoodinlukija ja NFC sekä mahdollisuus räätälöityihin laajennusmoduuleihin liitäntäportin kautta.

Edellinen artikkeliPolttoainetuki nyt haettavissa
Seuraava artikkeliMeclift-trukki Brasiliaan