Alun perin huhtikuussa 2022 pidettäväksi aiottu Bauma siirtyy nyt saman vuoden syksyyn. Uusi ajankohta on 24.-30.10.2022.

Saksan Münchenissä joka kolmas vuosi järjestettävä rakennuskonealan ja siihen liittyvän teknologian megatapahtuma Bauma siirtyy reilulla puolella vuodella eteenpäin. Perinteinen kevättapahtuma löysi uuden paikkansa lokakuusta, eli nyt näille maailman suurimmille messuille lajissaan päästään 24.-30.10.2022. Syynä on tietenkin viimeisen reilun vuoden aikana opitut asiat koronapandemiasta, eli ainakin se, että kevättä kohti virus on tavannut olla ärhäkkänä. Kesän jälkeen tilanne on ollut rauhallisempi, ja puolen vuoden lisäaika antaa myös mahdollisuuksia rokotuskattavuuden suhteen.

Toinen tunnettu müncheniläinen suurtapahtuma, Oktoberfest, ei osu päällekkäin Bauman kanssa, sillä kyseiset kekkerit on tavattu pitää syys-lokakuun vaihteessa. Näin ollen majoituskapasiteettitilanne lienee lokakuun lopullakin edellisten Bauma-vuosien kaltainen – ei aivan helppo, mutta ajoissa toimien kohtalainen.

Edellisen kerran Bauma järjestettiin vuonna 2019, ja tuolloin 614 000 neliömetrin näyttelyalueella kävi 627 603 yksittäistä vierailijaa. Näytteilleasettajia oli 3684. Näytteilleasettajista peräti 99% arveli osallistuvansa uudelleen, ja toivottavasti tämä myös toteutuu.

Edellinen artikkeliSANY:n uusi kasitonninen
Seuraava artikkeliLogsetille vuosi 2020 oli olosuhteisiin nähden onnistunut