Elokuun 1. päivästä lähtien Finnish Agro Machinery Oy aloittaa Suomessa mm. Claas-, Horsch-, Rauch- ja Samson-merkkien myynnin. Uuden yrityksen omistaa Danish Agro -ryhmä, joka sai hiljattain hyväksynnän Euroopan komissiolta hankkeeseen, jossa Konekesko Oy:n organisaatio näiltä osin siirtyy tanskalaisryhmän haltuun.

Danish Agro -ryhmän toimitusjohtaja Henning Haahr on erittäin hyvillään kaupan hyväksynnästä. ”Olemme viimein saaneet viranomaisten hyväksynnän ja nyt pyrimme varmistamaan toimivan liiketoiminnan siirron Keskon ja tuotteiden toimittajien kanssa. Olen erityisen tyytyväinen siihen, että voimme rakentaa toimintamme jo olemassa olevan ja erittäin kokeneen johdon, kuten myös myynti- ja jälkimarkkinointiorganisaation varaan. Laajemman fokuksen myötä uskomme uudella yrityksellä olevan hyvät mahdollisuudet positiiviseen kehitykseen”, Haahr sanoo.

Danish Agro tulee jatkossa siis edustamaan sekä Claasia että John Deereä Suomessa. John Deere -kauppaa tekevä Hankkija nimittäin kuuluu myös Danish Agro -ryhmään, ja jatkaa John Deeren maatalouskoneiden myyntiä ja maahantuontia Suomessa, kuten on tehnyt jo vuodesta 1992 saakka.

Edellinen artikkeliCH-7 on suomalainen katupölyimuri
Seuraava artikkeliMantsinen investoi yli 12 miljoonaa Ylämyllyn tehtaaseensa