Kiinalainen SANY on julkistanut uuden SY80U-kaivinkoneen. Kyseessä on kahdeksan tonnin luokkaan sijoittuva lyhytperäinen kone, joka tarjoilee nykypäivän eväät eurooppalaiseen makuun.

SANY:ltä kerrotaan, että SY80U:n tarkoituksena on tuoda hyvä tasapaino ominaisuuksien ja hinnan suhteen, ja eurooppalaiselle asiakkaalle on tietenkin tällöin tarjottava sitä, mitä täällä on totuttu näkemään. Koneen työpaino lähtee 8800 kilosta, ja vakiokauhakoko on 0,28 kuutiota. Moottorina on 53,7-kilowattinen nelisylinterinen Stage V -Yanmar ja hydrauliikan tuotto on 193,2 litraa minuutissa. Hytin puolelta löytyy jousitettu mukavuusistuin, automaatti-ilmastointi ja lämmityslaite, radio ja selkeä näyttö, jonka kautta voi säätää esimerkiksi kahdeksaa tallennettavaa työlaiteprofiilia. 

Hydrauliikassa on kaksi lisälaitelinjaa ja pikakiinnikkeen esivarustelu vakiona. Alavaunun vetomoottorit ovat Nabtescolta, käännön komponentit Eatonilta. Työvalot ovat toki LED-tekniikalla kauttaaltaan vilkkumajakka tulee kaupan ja koneen päälle. 

Edellinen artikkeliN- ja T-Valtrat päivittyivät
Seuraava artikkeliBauma siirtyy syksyyn 2022