Valtra lähtee mukaan Suomessa ja maailmalla jatkuvasti suosiotaan kasvattavaan e-urheiluun eli esportsiin lanseeraamalla joukkueen marraskuun lopulla alkavalle Farming Simulator Leaguen kolmannelle kaudelle. Valtran joukkueeseen kuuluu kuusi pelaajaa, jotka ovat jo todistaneet pärjäävänsä FSL:n korkeimmalla tasolla. Joukkueessa pelaa muun muassa kolmikko, joka sijoittui edellisellä FSL-kaudella lopulta toiseksi, jääden vain pelin päähän mestaruudesta.

Valtra on ollut jo aikaisemmin vahvasti läsnä Farming Simulator -pelissä vuodesta 2015 lähtien. Viimeisimpänä Valtra esitteli uuden G-sarjansa loppuasiakkaille virtuaalisessa lanseeraustapahtumassa sekä samanaikaisesti Farming Simulator pelaajille pelin sisällä.

“Farming Simulator on ollut tärkeä alusta Valtralle, koska se on mahdollistanut Valtran fanien ja laajemman yleisön tavoittamisen myös maatalousalan ulkopuolelta. Valtra-tiimin lähettäminen FSL:ään on meille looginen askel eteenpäin. Esports on selvästi nousussa ja pelaaminen tuo mukanaan mielenkiintoisia näkökulmia siihen, miten virtuaaliset kokemukset voivat hyödyntää oikean elämän haasteissa. Valtra haluaa ehdottomasti olla eturintamassa näiden mahdollisuuksien tutkimisessa”, sanoo Pamela Engels, Senior Manager Communications & Digital Marketing, Valtra EME.

Joukkueen pelaajat omaavat potentiaalin palkintopallisijoituksiin tulevalla kaudella. Tiimin jäsenet ovat: 

  • Malte “Monti” Schünemann
  • Martin “Martin” Paulsen
  • Thomas “Scotty” Gottbehöde
  • Vincent “Hightower” Laatz
  • Marcel “MrMarcel5” Renke
  • Marcel “Marci “Rusche

 “Olemme innoissamme saadessamme edustaa Valtraa Farming Simulator Leaguen kolmannella kaudella. Joukkueen kokoonpano muodostuu erityyppisistä pelaajista, joista jokainen täyttää tietyn paikan joukkueessa, tuoden oman lisänsä joukkueen menestykseen tulevalla kaudella. Saatamme jopa näyttää joitakin uniikkeja tekniikoita kauden aikana, joita fanien kannattaa ehdottomasti seurata”, kommentoi Marcel Renke.

Valtran FSL-joukkue on kasattu yhdessä KOVA Esportsin kanssa, joka on Keski-Suomesta lähtöisin oleva e-urheiluorganisaatio. KOVAlla on joukkueita ennen tätä jo seitsemässä eri pelissä, esimerkiksi CS:GO:ssa ja League of Legendsissä.

“Farming Simulator League on meille uusi haaste, jota odotamme innolla. Vaikka laji ei varsinkaan Suomessa ole vielä se tunnetuin, löytyy Farming Simulatorilta vakaa kansainvälinen pelaajakunta ja fanipohja. Yhteistyö Valtran kanssa tarjoaa meille aivan uusia mahdollisuuksia, kun kaksi täysin erilaista alaa yhdistyy tietotaidoiltaan tavalla, jota ei ole ennen nähty”, kommentoi Timo Tarvainen, KOVA Esportsin joukkueenjohtaja.

Farming Simulator Leaguen kolmas kausi alkaa marraskuun 27. päivä Erlangenissa, Saksassa. Kausi sisältää sekä verkossa pelattavia eventtejä että fyysisiä tapahtumia, riippuen toki myös koronatilanteen kehityksestä. Kauden huipentuessa 2021 marraskuussa alan suurimmilla messuilla Agritechnicassa Saksassa.

Edellinen artikkeliJCB täytti tänään 75 vuotta
Seuraava artikkeliHikokilta akkukäyttöinen betonivibra ammattikäyttöön