Ruotsalainen tilttirotaattori- ja kauhavalmistaja SMP Parts ilmoittaa muokkaavansa tuotteidensa väritystä joulukuun alusta lähtien. Jatkossa sinisenä tunnetut tilttirotaattorit ovat edelleenkin sinisiä, mutta aivan eri sävyssä.

SMP Partsin tilttirotaattorien tuttu sininen väritys poistuu, ja tilalle astuu uusi tummempi sävy. Aiemman RAL 5010:n tilalle on valittu RAL 5011, joka on valmistajan mukaan paitsi tummempi, myös arvokkaamman näköinen ja vähemmän kiiltävä sävy. Myös nykyistä harmaan sävyä säädetään neutraalimpaan suuntaan, ja yhtä lailla vähemmällä kiiltävyysasteella. Myös tartuntakäpälät maalataan jatkossa punaisen sijaan tällä uudella harmaalla.

”Keskitymme tuotteissamme ylläpitoon, turvallisuuteen ja laatuun, ja vaikka tämä muutos voikin vaikuttaa pieneltä, on värien ja erityisesti kiiltoasteen säädöllä vaikutusta tuotteiden ominaisuuksiin naarmuja ja likaa vastaan. Myös häiritsevät heijastukset vähenevät. Tämä puolestaan kasvattaa tuotteidemme laatua ja lisää turvallisuutta”, sanoo SMP Partsin konsernijohtaja Patrik Lindqvist.

Uusi tumma sininen on myös osa uudistunutta SMP:n yleisilmettä ja uutta tavaramerkkiä. Värimuutoksen myötä laitteiden merkinnät ja logo tulevat siis myös muuttumaan.

Edellinen artikkeliHyundai ja Doosan yhteiseen kanssakilpailuun
Seuraava artikkeliTiepäivät Tampereella helmikuussa