Suomen ainoa jätteenrepijöiden ja jäteseulojen valmistaja Tana tuo Suomen markkinoille konevuokrauspalvelun. Ulkomailla Tanan asiakasyritysten tarjoama vuokrausmahdollisuus on jo todettu suosituksi ja toimivaksi palveluksi. Nyt kotimaan markkinaan vahvasti panostava Tana kehittää itse Suomeen sopivan palvelukonseptin, jonka avulla asiakkaat voivat testata laitteiden sopivuutta omaan toimintaansa ilman suurta taloudellista riskiä, Tanalta tiedotetaan.

Tana aikoo käynnistää vuokraliiketoimintansa vuoden 2019 aikana. Alkuun vuokratarjonnassa on repijä, rumpuseula ja tuulierotin, joita voi vuokrata viikosta muutamaan kuukauteen. Vuokrauspalveluun sisältyy koneen toimitus, jonka yhteydessä Tanan asiantuntija avustaa laitteen käyttöönotossa. Myöhemmin asiakas saa käytön tukea etäpalveluna.

Vuokraliiketoimintaa kehittämään on palkattu asiakkuuspäällikkö Jaakko Kouhia, joka vastaa myös myynnistä ja asiakkuuksista kotimaassa. Kouhia on aikaisemmin työskennellyt Tanan asiakasyrityksen Deleten palveluksessa, joten hän tuo kehitystyöhön asiakkaan äänen mukaan.

Edellinen artikkeliMetso NW Rapid -valikoima laajenee
Seuraava artikkeliVolvo Trucks päivitti D11- ja D13-moottorit