Sena Industrialin uusi Tufftalk M on tehokas kuulosuojain, ja siinä, päinvastoin kuin edeltäjässään Tufftalkissa, hyödynnetään Senan Mesh Intercom -tekniikkaa, jonka avulla on mahdollista käyttää useita kanavia luotettavaan ja kädet vapauttavaan viestintään. Tufftalk M on saatavilla sekä sangallisena versiona että suojakypäräversiona.

Tufftalk M -kuulokkeissa käytetään Senan patentoitua Mesh Intercom -tekniikkaa, itseoptimoivaa ja itsekorjautuvaa verkkoa, joka etsii aina parasta yhteyttä ja hakee huomaamatta uuden heti, kun laitteen yhteys katkeaa. Tufftalk M tarjoaa kaksi eri verkkotilaa – nämä ovat Open Mesh ja Group Mesh eli avoin verkko ja ryhmäverkko. Open Meshissä lähes rajoittamaton määrä käyttäjiä voi olla yhteydessä toisiinsa. Tehokas toiminta-ala on 1,1 kilometriä. Lisäksi Open Meshin tila antaa käyttäjien käyttää yhdeksää kanavaa, ja näin he pysyvät tehokkaasti yhteydessä oikeiden tiimin jäsenten kanssa. Group Mesh tukee yksityisissä istunnoissa jopa 24:ää osallistujaa. Kuitenkin Tufftalk M sallii myös neljän muun Bluetooth-yhteyden yhdistää Senan laitteisiin, joissa on Bluetooth käytössä, esimerkiksi Tufftalkin ensimmäiseen malliin.

Tufftalk M -kuulokkeet tarjoavat Senan mukaan luotettavaa kuulon suojausta ja mahdollistavat sujuvan viestinnän äänekkäissä ja kiireisissä työympäristöissä. Kuulokkeisiin on sovellettu helppokäyttöistä kolmen painikkeen ratkaisua, ja niitä on saatavilla kahtena eri versiona, joiden äänenvaimennustaso poikkeaa toisistaan: perinteisenä kuulokemallina Tufftalk M vaimentaa ääntä 26 desibelin verran, suojakypärään kiinnitetty versio puolestaan vaimentaa ääntä 24 desibelin verran.

Tufftalk M käyttää myös kaksisuuntaista tekniikkaa, järjestelmää, joka mahdollistaa puhumisen ilman tarvetta käsille. Työryhmät voivat viestiä helposti ja pitää kätensä vapaina häiriötekijöistä työtä tehdessään.

Tufftalk M voidaan yhdistää Senan apusovellukseen (Sena Utility App), jolla pääsee suoraan määritysvalikkoon. Asetuksia, kuten verkon sisäpuhelimen käynnistäminen, kanavataajuuksien vaihtaminen ja pikavalintojen vaihtoehtojen määrittäminen voidaan muuttaa sovelluksesta. Lisäksi Tufftalk M voi myös ottaa yhteyttä älypuhelimeen Bluetoothilla, jolloin käyttäjät voivat kuunnella musiikkia tai jopa vastata puheluihin.

Tufftalk M:n perinteisen kuulokeversion samoin kuin suojakypärään kiinnitetyn version mukana tulee kaikkien Senan tuotteiden tavoin kahden vuoden takuu. Kuulokkeiden ohjehinta on 529,00 euroa.

Edellinen artikkeliUusi työkonealan verkkokoulutus opastaa päästöjen vähentämiseen
Seuraava artikkeliStara vähensi mikromuovia uudella tiemerkintämassalla