CASE tuo 836C ja 856C -tiehöyliin sähköhydraulisen emäterän ohjauksen sekä muita hallintaparannuksia.

CASEN tiehöylät saavat sähköhydraulisen joystick-ohjauksen jolla emäterän ja ajon hallinta sujuvoituu entisestään. Joystickit on varustettu useilla rullakytkimillä ja painikkeilla, joilla ohjataan työhydrauliikkaa ja ohjausta. Uudelleen suunniteltu sivukonsoli sisältää nyt lisäkytkimiä, joiden avulla järjestelmää voidaan säätää käyttäjän tarpeiden mukaan. Uudella ohjausjärjestelmällä kuljettaja voi ohjata konetta vasemmanpuoleisella kahvalla. Kaikki ohjauskomennot, mukaan lukien etupyörien ja runkonivelen kääntö sekä pyöräkallistuksen säätö ovat käytettävissä joystickin kautta. Myös uusi RTC-toiminto mahdollistaa sen, että kuljettaja voi palauttaa kaikki liikkeet takaisin keskiasentoon napista. Konetta voi ohjata nyt ilman käsien irrottamista vivuilta.

Lisäksi tarjolla on mukavuusohjaus, joka aktivoituna vähentää ohjauspyörän kierrosten määrää, mahdollistaen täyden U-käännöksen vähällä veivauksella.

Yhdistetty ohjaus puolestaan niputtaa eri komennot yhdeksi ohjaustoiminnoksi. Aktivoinnin jälkeen etupyöräohjaus, runkonivel ja pyöräkallistus toimivat yhdessä ohjausvälineestä riippumatta. Tämä auttaa ja vähentää miettimistä erityisesti tiukoissa käännöksissä. Lisäksi mukaan tulee TwinLift-ominaisuus, jolla voi käyttää molempia emäterän nostosylintereitä samanaikaisesti oikeanpuoleisesta kahvasta. 

Edellinen artikkeliMarakonilta oma MRB-vasaramallisto
Seuraava artikkeliFendt E300 valmis sarjatuotantoon