Tampereen Messukeskus on jälleen tapahtumapaikkana, kun Tiepäivät järjestetään 9.-10.2.2022. Tarjolla on perinteiseen tapaan esimerkiksi työnäytöksiä, näyttely ja paljon muuta ohjelmaa.

Tiepäivät, entiseltä nimeltään Talvitiepäivät, järjestetään jo 34. kerran. Tiepäivät ovat tiealan kansainvälinen ammattilaistapahtuma tienpidosta ja yleisten alueiden hoidosta ja hallinnoinnista kiinnostuneille asiantuntijoille, päättäjille ja ammattilaisille.

Tapahtumaan kuuluvat kattava ammattilaisnäyttely, työnäytökset, kansainvälinen asiantuntijaseminaari teemoillla Talvitiepäivät ja Kunnossapito & Omaisuudenhallinta, yksityisteiden talvipäivä, opiskelijatapahtuma sekä uutuuksina kuljettajien ajotaitokilpailu ja Diginfra-koulutus.

Tiepäiville Tampereen messukeskukseen 9.-10.2.2022 osallistuu asiantuntijoita, viranomaisia, laitteiden ja järjestelmien valmistajia, palveluiden kehittäjiä, tutkijoita, auditoijia, hankintapäätöksen tekijöitä, tuotekehittäjiä, kuntien teknisiä ja katuosaajia, urakoitsijoita ja konsultteja. Järjestäjän, eli Suomen Tieyhdistyksen luonnehdinnan mukaan Tiepäiville osallistuvia yhdistää tarve onnistua tienpitoon ja liikenteeseen liittyvissä tehtävissä kaikenlaisissa olosuhteissa.

Edellinen artikkeliSMP muuttaa tuoteväritystään
Seuraava artikkeliLumenveistokisa tulee taas!