Kymen Nostokone Oy on 30.6.2022 allekirjoitetulla liiketoimintakaupalla myynyt yhtiön liiketoiminnan Sjöman Helsingin Nosturit Oy:lle. Liiketoiminta siirtyi maanantaista 4.7.2022 lähtien.

Yrityskaupan tarkoituksena on jatkaa, vahvistaa ja kehittää Kymen Nostokoneen toiminta-alueellaan harjoittamaa vakaata ja pitkäjänteistä liiketoimintaa. Osapuolet vakuuttavat, että Kymen Nostokoneen pitkää historiaa ja jo vuodesta 1955 alkanutta kymenlaaksolaista perheyritystoiminnan perinnettä kunnioittaen yritystoiminnan muutos ja kehityskulku jatkuu entistä vahvempana.
Yhtiöiden välisissä kauppaneuvotteluissa on käyty läpi erityisesti yhtiöiden keskenään samankaltaista liiketoimintakulttuuria ja palvelukonseptia edellytyksenä onnistuneelle toimintojen jatkamiselle kaupan jälkeen. Tärkeimpänä voimavarana molemmat yritykset näkevät työntekijänsä. Liiketoimintakaupalla ja tulevalla yhteistyöllä yhtiöt hakevat laajaa pohjaa toimintojen pitkäjänteiseen, asiakas- ja ihmiskeskeiseen kehittämiseen.

”Pitkäjänteinen, asiakaskeskeinen operointi tämän päivän nosturimarkkinoilla edellyttää toiminnan jatkuvaa kehittämistä ja investointeja. Totesimme, että meille luontevin tapa tähän on etsiä mahdollisimman sopiva kumppani. Halusimme nosturitoiminnalle partnerin, jonka toiminta takaa asiakkaille aina tehokkaampaa ja monipuolisempaa palvelua sekä työntekijöillemme kehittyvän ja edistyneen työnantajan. Sjöman oli meille tähän luontevin kumppanivalinta”, toteaa Kymen Nostokoneen toimitusjohtaja, yrittäjä Olavi Metsola.

”Haluan kiittää yrittäjäpariskunta Olavi Metsolaa ja Maria Sonntagia heidän tekemästään työstä, jonka nöyrästi otamme vastataksemme. Olavi ja Maria ovat lupautuneet avustamaan ja konsultoimaan toiminnassa myös jatkossa, ja käytämme mielellämme heidän alueellista asiantuntemustaan. Toivotamme kaikki Metsolan työntekijät lämpimästi tervetulleiksi yhteisöömme. Tässäkin kaupassa uskon, että yksi plus yksi on enemmän kuin kaksi”lausuu puolestaan Sjöman Helsingin Nosturit Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä Jan Sjöman.

Edellinen artikkeliSisu-auto kehittää toimintaansa
Seuraava artikkeliHakevuori osti Hakevelhot