Sisu Auto tuo Kuljetus-Logistiikka 2019 messuilla Helsingin Messukeskuksessa 9.-11.5. näytille laajan valikoiman tuotteitaan ja esittelee osaamistaan, kuten hybriditeknologiaa, erikoisajoneuvoja ja niihin liittyviä teknisiä ratkaisuja. Sisäosastolla 6D20 kävijät pääsevät tutustumaan Sisu Polar -mallisarjan maansiirtoon ja raakapuunkuljetuksiin suunniteltuihin kuorma-autoihin, Sisu Auto tiedottaa. 
Ulko-osasto UP5 on varattu vaativiin erikoiskäyttöihin suunnatuille ajoneuvoille, joista esimerkkinä raskas hinausauto ja 8×8-vetotavalla varustettu ratatöihin suunniteltu nosturiauto.

Sisu Polar Super 10×6 -kaivosauto ensimmäistä kertaa näyttelyssä

Erikoisajoneuvojen vientimarkkinoille suunnattu, raskaaseen maansiirtoon suunniteltu Super-mallisto näyttäytyy nyt suurelle yleisölle. 
”Olemme ylpeitä saadessamme esitellä tämän ajoneuvon teknisiä ratkaisuja ja vaikuttavia suorituskykyarvoja. Alustaltaan, rengastukseltaan, jousitukseltaan ja runkorakenteiltaan normaalia Polar mallistoamme raskaampi aina 45 tonnin hyötykuorman kantava kaivosauto 10×6-vetotavalla on vaikuttava näky”, Sisu Autolta kerrotaan. 
Auton varustukseen kuuluvat mm. kolmen vetävän akselin teli ohjautuvalla viimeisellä akselilla sekä jousituksen älykkäät, mutta yksinkertaiset ratkaisut akselipainojakauman tasaamiseen vaihtelevissa ajo-olosuhteissa.

Edellinen artikkeliTommi Ekman Logsetin toimitusjohtajaksi
Seuraava artikkeliRenault Master uudistuu