Wihuri Oy Tekninen Kauppa avaa Seinäjoella uuden entistä kattavampia palveluja ja tuotteita tarjoavan toimipisteen. Uuden toimipisteen myötä Teknisen Kaupan nykyinen Witraktorin maatalouteen keskittynyt toimipiste Seinäjoella yhdistyy myös uusiin toimitiloihin.

Seinäjoelle aukeaa uusi Wihuri Oy Teknisen Kaupan toimipiste, jonka myötä konsernin nykyinen Witraktorin maatalouteen keskittynyt toimipiste Seinäjoella yhdistyy myös uusiin toimitiloihin.

”Jatkossa uusi toimipiste tulee tarjoamaan kaikki Wihuri Oy Teknisen Kaupan, Witraktorin ja RealMachineryn palvelut eli maatalouskoneet, maanrakennuskoneet, logistiikkaratkaisut, ympäristöhoitokoneet sekä työkalut. Pääkohdeyleisömme tulee olemaan maatalouden- sekä maanrakennuksen”, kertoo jälkimarkkinajohtaja Marko Niemi.

Uusi toimipiste tarjoaa huomattavasti suuremmat tilat laajemmille toiminnoille, kuin vanha toimipiste. Jatkossa toimistotilaa on n. 300 m², varastotilaa n. 150 m², korjaamotilaa n. 500 m². Lisäksi uusissa tiloista on myymälä- ja showroomtilaa n. 500 m² sekä kattavat ulkoalueet varasto- ja katosratkaisuineen.

”Nyt avattavan uuden Teknisen Kaupan toimipisteen kautta asiakkaamme saavat myynti- ja vuokrauspalvelut sekä kattavat jälkimarkkinointipalvelut kaikille edustamillemme kone- ja laitemerkeille. Uusi toimipiste tulee vahvistamaan myynnin ja jälkimarkkinoinnin palveluita alueella, jossa on selkeä tarve ja kasvupotentiaali erityisesti maatalous- ja maanrakennussegmenteillä. Alueella on lisäksi hyvä potentiaali myös meidän logistiikka- ja ympäristönhoitokoneratkaisuillemme”, kertoo toimialajohtaja Jussi Malmi.

Toimipisteen muutto tullaan toteuttamaan lähikuukausien aikana ja toiminta uusissa tiloissa käynnistyy jo tämän vuoden puolella. Virallisista avajaisista ilmoitetaan lähiaikoina. Uuden toimipisteen osoite on Rengastie 13, 60120 Seinäjoki.

”Tavoitteenamme on olla edustamiemme toimialojen tehokkain asiakaspalvelija, joten tulemme tulevaisuudessa rekrytoimaan toimipisteeseen lisää tekijöitä palvelemaan asiakaskuntaa”, Marko Niemi linjaa.

Edellinen artikkeliAGCO Powerilta mullistavia uutuuksia
Seuraava artikkeliTerraX tuo helpotusta telajumppaan