Rototiltin täysautomaattisen QuickChange-pikakiinnitysjärjestelmän kehitys jatkuu. Rototilt lisää uuden sukupolven pikakiinnitysjärjestelmien tarjontaansa kolme uutta kokoa, QC45-4, QC 45-5 ja QC60-4. Niiden toimitukset alkavat toukokuussa 2021.

QuickChange on nyt saatavana rototilttimalleihin R3–R8 sekä pikaliittimiin kaivukoneiden painoluokkiin 6–32 tonnia. Palkittu SecureLock-turvallisuusratkaisu vakiona pienentää työlaitelukkojen vääristä kytkennöistä johtuvia onnettomuusriskejä, kun pikaliittimen ja rototiltin työlaitelukkoa valvotaan jatkuvasti.

”Olemme huomanneet, että pienempien koneiden käyttäjien kiinnostus täysautomaattisia pikakiinnitysjärjestelmiä kohtaan on selvästi lisääntynyt. Nyt meillä on mahdollisuus tarjota uusinta tekniikkaa myös tämän kokoluokan koneille lanseerattuamme mallit QC45-4 ja QC45-5”, tuotepäällikkö Sven-Roger Ekström sanoo.

Pikaliittimille, rototilteille ja työlaitteille suunniteltua Rototilt QuickChange-järjestelmässä voi vaihtaa hydraulisia ja elektronisia työlaitteita tarvitsematta poistua ohjaamosta. QuickChange perustuu S-standardiin, joka on kompakti ja valmistajan mukaan erittäin kestävä. QuickChange vastaa yhteistä Open-S-standardia, joka varmistaa hydrauliliitäntöjen yhteensopivuuden eri valmistajien pikaliittimen, rototiltin ja työlaitteen välillä.

Edellinen artikkeliScorpionin ohjaamolle Red Dot Award
Seuraava artikkeliN- ja T-Valtrat päivittyivät