Oulun toiminnan laajenemisen taustalla on halu tuoda Ponssen palvelut lähemmäksi alueen asiakkaita. Varaosat, metsäkonetarvikkeet ja huoltopalvelut saavuttavat jatkossa Oulun asiakkaat entistä nopeammin. Asiakkaita palvelee myös osaava konemyynti.

“Haluamme asiakaspalvelukeskuksen avulla tuoda varaosat ja palvelumme lähemmäs asiakkaitamme myös Oulun suunnalla. Oulun keskuksen varaosatarjonta on laadittu alueella toimivan konekaluston pohjalta. Näin voimme palvella alueen asiakkaita entistä paremmin”, kertoo Ponssen Suomen maajohtaja Jani Liukkonen.  

Oulussa asiakkaita palvelee selkeä kokonaisuus Ponssen palveluita. Keskuksen palvelut koostuvat monipuolisesta varaosa- ja metsäkonetarviketarjonnasta, konemyynnistä, laajasta kenttähuollosta sekä Ponsse Shopista. Ponsse Shop tarjoaa metsäkonetarvikkeiden lisäksi laadukkaita vaatteita työhön ja vapaa-aikaan.  

Asiakkaita palvelee kaksi kokenutta metsäkoneiden huoltoautoasentajaa sekä varaosamyyjä. Alueella on toiminut myös vuodesta 2017 saakka Ponssen Pohjoinen Express –palvelu. Se on asiakasystävällinen rahtipalvelu metsäkoneiden varaosatoimituksiin. 

Oulun uusi asiakaspalvelukeskus sijaitsee Ruskon kaupunginosassa osoitteessa Laakeritie 7B. Alue sijaitsee kätevästi Kuusamontien eli Valtatie 20:n varressa.

Suomen palveluverkostossa on nyt yhteensä 24 toimipaikkaa, joissa työskentelee noin 200 ammattilaista. Ponssen kansainvälinen huoltoverkosto puolestaan koostuu 235 palvelukeskuksesta.

Edellinen artikkeliNeova käynnistää energiajyrsinturvetuotannon kesällä 2022
Seuraava artikkeliAdBluen saatavuus heikkenemässä