Rotator Oy:n konevuokrauksesta vastaava tytäryhtiö Rotarent Oy tiedottaa 21.1.2019 valikoituneensa Eltel Networksin konetoimittajakumppaniksi. Sopimus kattaa laajan konevalikoiman koko Rotarentin kalustosta. Sopimuksen myötä Rotarentin asema merkittävänä vuokrakonetoimijana vahvistuu entisestään, Rotarent tiedottaa.

Isoissa maarakennuskoneissa Rotarent Oy kertoo olevansa tarjonnaltaan yksi Suomen laajimpia konevuokraamoita. Kalustosta löytyvät kaivinkoneet kokoluokissa 1-50 tonnia, pyöräkuormaajat kokoluokissa 5,5 – 30 tonnia ja maantiivistyskalustoa aina 13 tonnin Bomag Variocontrol -jyriin asti. Lisäksi valikoimasta löytyy Bell dumppereita ja Metson kompakteja murskaus- ja seulontalaitoksia. Tarjonnan laajuus olikin Rotarent Oy:n mukaan yksi valinnan tärkeimmistä kriteereistä.

Eltel Networks Oy on yksi Suomen suurimmista maanrakennusyhtiöistä ja se panostaa merkittävästi urakointiin myös vuonna 2019. Nyt tehty sopimus asettaa myös Rotarentin toiminnan kehittymisen uudelle tasolle ja se tukee kattavasti Elteliä Suomessa, Rotarentilta kerrotaan, ja linjataan asiakkaan kilpailukyvyn parantamisen olevan Rotarentille aina ykkösasia.

Kaikki sopimukseen kuuluvat Hitachi maarakennuskoneet tullaan varustelemaan asiakkaan tarpeet huomioiden ja Rotatorin maanlaajuinen huoltoverkosto pitää huolen, että koneet pysyvät kunnossa ja ovat asiakkaalla tehokkaassa käytössä, tiedote kertoo.

Edellinen artikkeliKätevää valotehoa Milwaukeelta
Seuraava artikkeliLogsetilla historiallinen ennätysvuosi