Milwaukee lisää henkilökohtaisten valaisinten tuotevalikoimaan neljä uutta ratkaisua. Valikoimassa on kaksi uutta ladattavaa valaisinta: usb-ladattava taittuva valonheitin ja usb-ladattava taittuva työvalo. Lisäksi uudesta valikoimasta löytyvät valonheitin ja taskulamppu, jotka toimivat alkaliparistoilla. Ja näistä valaisimista uudessa valikoimassa on kyse:

Ladattava ja taittuva REDLITHIUM USB-valonheitin (L4 FFL-201)

Tämä akulla toimiva ladattava ja taittuva USB-valonheitin tuottaa valmistajansa mukaan 550 lumenin TRUEVIEW-teräväpiirtovalaisun. Valaisimessa on 210° kiertyvä pää ja laaja magneettialusta; sen voi asettaa maahan, kiinnittää magneettisesti metalliseinään tai ripustaa käytännössä mihin tahansa. Kokoon taittuva valaisin mahtuu mukavasti taskuun, ja kiinteällä vyöhaalla sen voi napsauttaa työkaluliiveihin tai hihnoihin, jolloin se kulkee vaivattomasti mukana. Valon kirkkautta ja toiminta-aikaa voi säädellä kolmella valaisutilalla: kirkas, keskitaso ja himmeä. Viimeksi mainitulla asetuksella valaisin toimii yhdellä latauksella jopa 11,5 tuntia. 

Akun voi ladata mikro-USB-liittimestä tai vaihtaa toiseen REDLITHIUM USB-akkuun, jolloin valaisin toimii lähes keskeytyksettä. Valon runko ja lasi kestävät iskuja ja kemikaaleja ja valaisimessa on IP54-luokan sää- ja pölysuojaus. Valoteho valittavissa 550 / 250 / 100 lumenin välillä. Suurin toiminta-aika L4 B2 akulla 2 / 4,5 / 11,5 tuntia. Tiiviysluokka: IP54. Paino akun kanssa: 0,2 kg. 

Ladattava ja kääntyvä REDLITHIUM USB-työvalo (L4 PWL-201)

Ladattava ja kääntyvä USB-työvalo yhdistää taskulampun ja valonheittimen helposti mukana kulkevaksi ja Milwaukeen mukaan erittäin kestäväksi ratkaisuksi. 500 lumenin TRUEVIEW-teräväpiirtovalaisimen 110° kääntyvä pää tuottaa 155 m kantaman kohdevalon ja poikkeuksellisen leveän valokeilan. 

Valaisimen magneettialusta vapauttaa kädet työntekoon. Valaisinta voi käyttää yhdellä latauksella jopa 10 tuntia. Valoasetus on helppo muuttaa kohdevaloksi tai valonheittimeksi. Tarjolla on kolme toimintatilaa: kirkas valokeila, himmeä valokeila ja kohdevalo. Taittuvan valonheittimen tavoin akun voi ladata mikro-USB-liittimestä tai vaihtaa toiseen REDLITHIUM USB-akkuun. Valaisin on suunniteltu kestämään jokapäiväistä siirtelyä kuljettamista ja vaikeita olosuhteita työmaalla: Sen runko ja lasi kestävät iskuja ja kemikaaleja. Valoteho kohdevalona on 500 lumenia ja valonheittimenä 400 / 100 lumenia. Suurin toiminta-aika L4 B2 akulla 3 / 10 / 3 tuntia ja paino akun kanssa 0,2 kg. 

Saatavana on myös kaksi ei-ladattavaa ratkaisua:

Paristokäyttöinen valonheitin (FL-LED)

Valonheitin on helppo kiinnittää magneetein eri asentoihin työkohteen valaisua varten. 300 lumenin TRUEVIEW-teräväpiirtovalaisulla voi valita kirkkaan tai himmeän valaisutilan sen mukaan, halutaanko mahdollisimman kirkas valo vai pitkä käyttöaika. Valaisin suunniteltiin valmistajan mukaan kestämään vaikeita olosuhteita työmaalla: Se kestää pudotuksia ja IP54-tiiviysluokka suojaa sitä säältä ja pölyltä. Suurin valaisuteho kirkas/keskiteho/himmeä/vilkkuvalo 300-100 lumenia, pisin käyttöaika 5 / 16 tuntia ja tiiviysluokka IP54. Paino kolmen AAA-pariston kanssa 0,1 kg.

Paristokäyttöinen taskulamppu (ML-LED)

Taskulamppu on suunniteltu kestämään toistuvia pudotuksia neljän metrin korkeudesta. Iskuja ja kemikaaleja kestäväksi rakennettu valaisin on lisäksi tiiviysluokitukseltaan IP67, joten se kestää upotuksen 1 metrin syvyyteen ja on pölysuojattu. 325 lumenin TRUEVIEW-teräväpiirtovalaisu ja portaaton säätö kohdevalosta valokeilaksi tuottaa pisimmillään 115 metrin päähän ulottuvan valon. Valossa on metallipidike, jolla se on helppo kiinnittää nopeasti rintaan tai taskuun. Suurin valaisuteho kirkas/keskiteho/himmeä/vilkkuvalo 325-25 lumenia. Pisin käyttöaika 5 tuntia, tiiviysluokka IP67 ja paino kolmen AAA-pariston kanssa 0,1 kg.

Edellinen artikkeliAvoimet ovet ja WinNova Cup 9.2.2019 Kullaalla
Seuraava artikkeliRotarent Oy Eltel Networksin konetoimittajakumppaniksi