Maxpo 2021 Maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden ammattimessut järjestetään 2.-4.9.2021 Hyvinkään lentokentällä. Paikka on vakiintunut joka toinen vuosi järjestettävän tapahtuman pitopaikaksi, sillä nyt kyseessä on jo seitsemäs Maxpo Hyvinkäällä.
Vaikka kulunut vuosi on ollut varovaista aikaa näyttelyjen ja tapahtumien osalta, on luotto tulevaan selvästi vankkaa. Messuorganisaatio tiedottaa, että tapahtumasta on varattu osastoja ahkerasti, ja yli puolet näyttelytilasta on jo nyt täynnä. Osastoja on suurennettu ja varaustilanne on jopa parempi kuin kaksi vuotta sitten samaan aikaan. Viime kerralla vuonna 2019 Maxpoon osallistui yli 250 yritystä ja käytössä oli yli 61 000 neliömetriä. Ammattikävijöitä messuilla oli kolmen päivän aikana lähes 15 000.  

Tapahtuman toimeksiantaja Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n puheenjohtaja on vaihtunut viime kertaisesta ja nyt vetäjänä on Marakon-konsernin hallituksen puheenjohtaja  Tomi Veijalainen, joka uskoo Maxpo-messujen olevan ensi syyskuussa entistäkin tärkeämpi tapahtuma sekä näytteilleasettajille että kävijöille. ”Nyt poikkeuksellisen vuoden aikana on peruutettu useita alan tärkeitä ammattitapahtumia sekä Suomessa että ulkomailla. Uskon, että ensi syksynä koneita päästään vihdoin esittelemään laajasti. Syyskuun Maxpo-messut tarjoaa alan ammattilaisille loistavan paikan tutustua uutuusmallistoihin ja tulevaisuuden ympäristöystävällisiin teknologioihin. Suunnittelemme ja kehitämme nyt Maxpo-messuja hyvällä sykkeellä.” 

Maxpo-messuilla tehdään perinteisesti paljon kauppaa. Ensi syksynä Maxpo haluaa palvella entistä paremmin kävijöitä ja näytteilleasettajia, ja tästä syystä messualuetta on selkeytetty entisestään. Messujen kaupallisuus on järjestävälle taholle ja osallistujille tärkeää, ja uutuuksia tuodaan esille osastohaastatteluissa. Maxpo-messujen kävijätyytyväisyys on ollut huikeat 95 % ja se pyritään pitämään yhtä hyvänä myös ensi vuonna, järjestävä taho tiedottaa. 

Maxpo 2021 -messut järjestetään 2.-4.9.2021 Hyvinkään lentokentällä. Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina 2.-3.9.2021 klo 9-17 ja lauantaina 4.9.2021 klo 9-16. Maxpo-messut järjestää Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta. 

Edellinen artikkeliPalokalustoa Ponsselta
Seuraava artikkeliFordilta täyssähköinen E-Transit