Ponsse on investoinut yli kaksi miljoonaa euroa uuden palvelukeskuksen rakentamiseen Länsi-Siperian Tomskiin. Palvelukeskuksen kattavat varastot ja tehokas logistiikkajärjestelmä takaavat asiakkaille lyhyet huoltoajat ja nopeat varaosatoimitukset. 

Tomskin nykyaikaisesta palvelukeskuksesta löytyy huippuvarusteltu korjaamo, kattava varaosavarasto ja pitkien etäisyyksien vaatimat logistiset valmiudet. Palvelukeskus tarjoaa myös Ponsse-tuotteiden huolto- ja tekniikkakoulutusta uudessa simulaattoriluokassa. Työntekijöitä palvelukeskuksessa on 26.  

”Ponsse on toiminut Tomskissa noin 15 vuotta. Meillä on koko toiminnan ajan ollut alueella aktiivisia ja uskollisia asiakkaita ja kumppaneita, jotka ovat tukeneet ja arvostaneet Ponssen toiminnan kehitystä. Erityisen tuottoisaa yhteistyötä on tehty kokeneen paikallisen yrittäjän Aleksei Maslovin kanssa, jonka yritys on auttanut meitä kasvamaan monen vuoden ajan”, kiittää OOO Ponssen toimitusjohtaja Jaakko Laurila. 

”Uuden Ponsse huoltopalvelukeskuksen avaaminen alueelle oli luonnollinen jatkumo toiminnallemme, koska alueen asiakaskunta ja Ponssen metsäkoneiden määrä lisääntyvät vuosi vuodelta. Tomskin alueen asiakkaamme ovat ammattitaitoisia ja kunnianhimoisia, ja heidän liiketoiminnan kasvun tukeminen edellyttää kehittymistä myös Ponsselta”, Laurila jatkaa.  

”Olemme ajan saatossa kokeneet, että meillä on hyvä suhde Tomskin alueen hallintoon, ja tämä oli yksi tärkeimpiä syitä, miksi Ponsse päätti investoida alueelle”, Laurila kiittelee.  

Ponssen Venäjän palveluverkossa on 44 huoltopalvelukeskusta, joissa työskentelee noin 650 ammattilaista. OOO Ponsse käyttää ESW-palvelustandardia (Effective Safety Workshop – Effective and Safe Working Environment) koulutuksen ja kehityksen pohjana, jolla varmistetaan palvelujen erinomainen laatu ja valvonta koko Ponsse-verkostossa.  

Avajaisiin osallistuivat työntekijöiden lisäksi mm. Tomskin alueen kuvernööri Sergei Žvatškin, Ponsse Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Vidgrén, OOO Ponssen toimitusjohtaja Jaakko Laurila sekä joukko muita kunniavieraita ja viranomaisia. 

Edellinen artikkeliWihurin RealMachinery-kauppa maaliin
Seuraava artikkeliTMK Konepäivät perjantaina 19.11. Hankasalmella