Lännen Tractors Oy on solminut yhteistyösopimuksen järvenpääläisen OK-Konehuolto Oy:n kanssa. Yhteistyösopimus sisältää Lännen Tractors Oy:n ja sen ruotsalaisen sisaryhtiön valmistamien Lännen- ja Lundberg monitoimikoneiden jälkimarkkinointitoiminnot; varaosatarjonnan sekä huoltopalvelut.

Uuden yhteistyökumppanuuden kerrotaan vahvistavan entisestään Lännen-tuotteiden asiakaspalveluverkostoa erityisesti Uudenmaan alueella. Uuden kumppanuuden myötä Lännen Tractors Oy:n varaosaverkostossa on yhteensä 33 ja huoltoverkostossa yhteensä 25 palvelupistettä kattavasti ympäri Suomen.

Kaikista palvelupisteistä luvataan saavan laadukasta ja nopeaa palvelua sekä teknistä apua asiakkaiden monipuolisiin ja joskus jopa akuutteihinkin tarpeisiin. ”Kattava Lännen-yhteistyökumppaniverkosto pitää Lännen- ja Lundberg-pyörät pyörimässä ympäri vuoden Espoosta Sodankylään ja Porista Joensuuhun”, LCME:ltä tiedotetaan.

”OK-Konehuolto täydentää loistavasti Lännen -palvelujen saatavuutta Uudenmaan alueella, jossa Lännen- ja Lundberg -konekanta on jo historiastaan vahva”, toteaa Lännen Tractors Oy:n palveluliiketoimintapäällikkö Heikki Haapakoski.

”Jo ensikosketuksesta lähtien OK-Konehuollon Verneri Ovaska henkilökuntineen osoitti vahvaa osaamista ja sitoutumista asiakkaiden moninaisten jälkimarkkinointitarpeiden palvelemiseen. Olemmekin iloisia saadessamme nyt julkistaa yritystemme välille tehdyn yhteistyösopimuksen”, jatkaa Heikki.

”Olemme innoissamme uudesta yhteistyökumppanuudesta Lännen Tractors Oy:n kanssa. Yhteistyö luo meille uusia kouluttautumismahdollisuuksia, sekä pääsemme auttamaan omalta osaltamme kotimaisen tuotteen huolto ja korjauspalveluiden kehittämisessä”, Verneri Ovaska linjaa.

Edellinen artikkeliIskevämpi uutuus
Seuraava artikkeliPonsse Active Manual opastaa ja ohjaa videoiden avulla