NordChain tuotemerkin jakelukanavat laajenevat, kun Nordic Traction Oy teki jakelijasopimuksen AFM-Forest Oy:n kanssa. AFM-Forest Oy tulee jatkossa toimimaan NordChain -metsä- ja traktoriketjujen jälleenmyyjänä sekä jakelijana kuorma-autoketjuille. NordChain on aiemmin tunnettu Gunnebo-tuotemerkillä.

”Koemme, että AFM-yhteistyön kautta saamme NordChain-ketjuille enemmän näkyvyyttä kotimaan markkinoilla”, sanoo toimitusjohtaja Tero Järvinen, ja jatkaa: ”Mototarvikkeet.fi -verkkokauppa on hyvä lisäkanava, josta meillä on jo hyviä kokemuksia Clark Tracks -metsäkonetelojen osalta.”

Nordic Traction Oy toimittaa jatkossa metsäketjuja myös suoraan suurimmille metsäkonevalmistajille, joiden kautta ketjuja saa hankittua uusiin metsäkoneisiin sekä huoltoverkoston kautta jälkimarkkinoille.

Multihokki 160TS

NordChain Multihokki 160TS on suositun Superhokki-ketjun pohjalta jatkokehitetty malli, jossa on U-nastojen lisäksi myös pystynastat ketjulenkeissä. Nastojen suurempi määrä suojaa rengasta paremmin myös kivikkoisessa maastossa. Ruotsissa Multihokki 160TS on ollut käytössä jo useita vuosia ja on todistanut käyttäjilleen kasvaneen käyttöiän. Ketjumallia ei ole aiemmin myyty Suomessa ja siitä on saatavilla myös 13 mm versio Multihokki 130TS.

Edellinen artikkeliKoneurakointi 3/2020
Seuraava artikkeliMachinery tiedottaa Sany-edustuksesta