Puolitoista vuotta sitten lanseeratun Neste-äpin kautta tapahtuva mobiilimaksaminen on tammikuusta lähtien mahdollista myös Nesteen yritysasiakkaille. Tammikuussa lanseerattavat yritysasiakkaille suunnatut maksamispalvelut ovat täysin digitaalisia, jolloin tankkauksen lisäksi myös maksaminen, laskut ja raportointi on mahdollista tehdä täysin sähköisesti. Järjestelemä toimii reaaliaikaisesti eli mobiilimaksut ovat välittömästi asiakkaan käytössä. Järjestelmä on kehitetty yhdessä yritysasiakkaiden kanssa tosielämän käytössä.

Yritys pääsee hallinnoimaan maksuihin liittyviä toimintoja Oma Neste -palvelun kautta. Palvelussa yritysasiakkaat voivat esimerkiksi tilata ja sulkea yrityksen maksuvälineitä, asettaa saldorajoja ja näille tekstiviestimuistutuksia, saada maksuvälinekohtaisia raportointitietoja sekä nähdä laskut ja laskuarkiston. Oma Neste -palvelu mahdollistaa maksamisen lisäksi myös esimerkiksi suoratoimitusten tilaamisen sekä tilausten seurannan.

Kaikki Nesteen yritysasiakkaille suunnatut maksuvälinetoiminnot ovat saatavilla eri päätelaitteille tietokoneista tabletteihin ja älypuhelimiin.

Edellinen artikkeliRamirent ostaa SRV Kalusto Oy:n
Seuraava artikkeliMetso Lokotrack ST2.8 täryvälpällä