Jaguar Land Rover on tehnyt useiden vuosien ajan läheistä yhteistyötä Goodyearin kanssa ensiasennusrenkaiden toimittamiseksi sen laajan valikoiman eri malleille. Tällä kertaa tämä isobritannialainen merkki luottaa jälleen siihen, että Goodyear varustaa yhtiön todellisen maasturilegendan, uuden Land Rover Defenderin, joka palaa täysin uutena sukupolvena vuonna 2020.

Uusi Land Rover Defender voidaan varustaa erikokoisilla ja eri ominaisuuksia sisältävillä Goodyear-renkailla. Esimerkiksi Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure on saatavilla 18, 19 ja 20 tuuman vanteille uuteen Defenderiin. Tämän monipuolisen ja kaikenlaiseen käyttöön soveltuvan renkaan ansiosta uudella Land Rover Defenderillä ajavat voivat valmistajansa mukaan nauttia hyvin korkeasta ajomukavuuden tasosta ja samaan aikaan siirtyä milloin tahansa tieltä maastoon ja ajaa maastossa ehdottomalla varmuudella. Renkaassa on vahvistettu Kevlar-runko, joka takaa yhdenmukaisuuden ja ehkäisee renkaan puhkeamista maastokäytön aikana. Renkaan olka-alueilla käytetään DuraWall-teknologiaa, joka ehkäisee rengasrikkoja tai vaurioita renkaan sivualueella, mikä on erittäin hyödyllinen ominaisuus kivisillä alueilla ajettaessa. Tässä renkaassa on myös optimoitu pintakuvio, jonka ansiosta rengas saavuttaa Goodyearin tiedotteen mukaan peräti 37% paremman kilometrituloksen kilpailijoiden keskiarvoon verrattuna.

Goodyear kertoo tarjoavansa myös poikkeuksellisen maastoajosuorituskyvyn tason asiakkaille, jotka haluavat päästä autollaan vielä pitemmälle: Goodyear Wrangler DuraTrac -rengas on saatavilla Land Rover -liikkeistä 18, 19 ja 20 tuuman vannekoolla uuteen Defenderiin. Wrangler DuraTrac renkaan ominaisuuksiin kuuluu TractiveGroove-teknologia, joka takaa optimaalisen vetopidon haastavilla alustoilla, kuten mutaisessa maastossa.

Edellinen artikkeliKomatsu Forest toimittaa Liettuan valtiolle metsäkoneita
Seuraava artikkeliKamasa Tools Choice tuo valinnanvaraa vaunuun