Valmiiksi täytettyjä työkaluvaunuja on myynnissä ollut maailman sivu, mutta niiden valikoima ei aina ole syystä tai toisesta miellyttävä kokonaisuus. Kamasa Tools Choice tarjoaa yhden mahdollisuuden koota tyhjästä työkaluvaunusta ja siihen haluamistaan työkalusarjoista juuri omanlaisensa kokonaisuuden.

Kamasa Tools Choice -valikoimassa on paljon erikokoisia ja -näköisiä työkaluvaunuja sekä laaja kattaus työkalusarjoja, joten uutta vaunua ja siihen sopivia työkaluja kaipaavalle jää lähinnä valinnan vaikeus.

Kamasa Toolsilta tiedotetaan, että sen työkaluvaunut ovat luotuja kovaan korjaamokäyttöön; vaunut ovat vankkarakenteisia ja helposti liikuteltavissa pyörien avulla. Kaksi pyöristä on varustettu jarruilla, joten vaunu pysyy myös tukevasti paikoillaan.

Vaunujen laatikoissa on kuulalaakeroidut, käyttöä kestävät kiskot, jotka mahdollistavat laatikoiden aukeamisen kokonaan. Tämä helpottaa oikeiden työkalujen etsimistä, kun laatikon koko sisältö on kerralla nähtävissä. Kamasa Tools -vaunut on lisäksi varustettu keskuslukituksella, jonka avulla lukitset kaikki laatikot ja pidät sisällön turvassa.

Kamasa Tools -työkaluvaunuja löytyy kaikenkokoisiin tarpeisiin; valikoimasta löytyy niin pienempiä, 5 laatikon vaunuja kuin reilumman kokoisia, 13 laatikon vaunujakin. Korjaamovaunuja on myös mahdollista laajentaa oman makunsa mukaisiksi erilaisilla lisävarusteilla. Saatavilla on esimerkiksi lisälaatikostoja, ylähyllyjä, sivutasoja sekä magneettisia tasoja pienille osille, kuten ruuveille ja muttereille.

Kamasa Toolsilta muistutetaan myös, että työkaluvaunun tilankäyttö optimoituu, kun kyydissä on ainoastaan sellaisia välineitä, joita juuri itse tarvitset. Tuotemerkin valikoimaan kuuluu paljon erilaisia työkalusarjoja, jotka on suunniteltu istumaan vaunujen laatikoihin.

Sarjojen työkalut on aseteltu selkeästi kovapintaisille vaahtomuovialustoille, joissa ne pysyvät tallessa ja järjestyksessä kokomerkintöjen ja oikeankokoisten kolojen ansiosta. Kaikkien sarjoissa olevien työkalujen vakuutetaan olevan tuttua Kamasa Tools -laatua ja niitä voi ostaa myös erikseen.

Edellinen artikkeliLand Rover Defender tekee paluun Goodyearin rengastamana
Seuraava artikkeliJCB 150X HD -video