Rototilt antaa nyt kahden vuoden takuun kaikille uusille 1.1.2023 alkaen toimitetuille pikaliittimille. Näin yhden vuoden vakiotakuu pitenee kahteen vuoteen.

”Erotuksena muista laskemme takuuajan alkavaksi toimituspäivästä sen sijaan, että rajaisimme sen koskemaan käyttötuntien enimmäismäärää. Pikaliittimiemme kestävyyden ja vakauden ansiosta voimme antaa niille kahden vuoden takuun”, Rototiltin tilaus- ja jälkimarkkinajohtaja Jan Karlsson sanoo.

Takuu tulee voimaan heti toimituspäivänä ilman rekisteröintivaatimusta. Rototiltin kahden vuoden takuu koskee aina myös rototilttejä. Takuutapaus alkaa asiakkaan yhteydenotolla jälleenmyyjään, joka lähettää edelleen reklamaatiopyynnön. Käsittelyä koskevat Rototiltin yleiset takuuehdot. Rototilttien takuu koskee vuodesta 2017 alkaen toimitettuja tuotteita ja pikaliittimien takuu 1.1.2023 alkaen toimitettuja tuotteita. ”Asian saaminen vireille tulee olla helppoa ja sujuvaa. Olemme varmoja niin rototilttiemme kuin pikaliittimiemmekin korkeasta laadusta. Haluamme myös asiakkaidemme tuntevan samaa varmuutta nyt, kun yhtenäistämme niiden takuuajat”, Jan sanoo.

Edellinen artikkeliIHC on älykäs harvesteripään ohjaus John Deereltä
Seuraava artikkeliMaksutta Maxpoon – rekisteröityminen riittää