Firestone esittelee ensimmäisen vyörakenteisen työkonerenkaansa. Sekä kuormaajiin että runko-ohjattuihin dumppereihin tarkoitetut Firestonen Multi Block T ‑renkaat kattavat ison osan työkonerenkaiden segmentistä.

Rengasvalmistaja Firestone tuo Euroopan markkinoille ensimmäiset vyörakenteiset työkonerenkaat maansiirtokoneisiin ja kuormaajiin. Multi Block T on valmistajansa mukaan erinomainen tuote jälleenmyyjille, vuokrausyrityksille ja kaikille kustannustehokasta tuotetta hakeville, sillä monikäyttöinen rengas lupaa kestävää ja luotettavaa laatua.

Firestone tiedottaa, että Multi Block T on tulosta monivuotisesta työstä asiakastarpeiden tunnistamiseksi ja ymmärtämiseksi sekä oikean tasapainon löytämiseksi kuormaajien ja runko-ohjattujen dumppereiden välillä.

Valmistajan mukaan Firestone Multi Block T:n runko ja pintakuvio ehkäisevät värinää ja tarjoavat laajan käyttöalueen. Renkaan kylkien ja kulutuspinnan viillonkestävyyden mainitaan olevan erinomainen, jotta vältytään odottamattomilta vaurioilta ja niiden aiheuttamilta seisokeilta. Kumisillat vähentävät kuviopalojen joustoa ja liikettä, ja takaavat siten pitkän kestoiän ja tasaisen kulumisen. Multi Block T:n suuntaamaton pintakuvio antaa hyvän, tasaisen kulumismuodon, ja renkaan avoin olka-alue parantaa pitoa.

Näiden muotoilullisten ja rakenteellisten parannusten tuloksena on kustannustehokas rengas, joka pitää koneet tuottavassa työssä vähentämällä seisokkeja ja tarjoaa pitkän käyttöiän ja huolettoman omistajakokemuksen. Sitä kannattaa pitää varastossa yllättävien tarpeiden varalta, Firestonen maahantuoja Bridgestone Suomi muistuttaa.

Sekä kuormaajiin että runko-ohjattuihin dumppereihin tarkoitettu Firestone Multi Block T on sekä L3- että E3-rengas. Rengasta on saatavana Euroopan markkinoilla huhtikuusta 2021 alkaen viidessä tärkeimmässä koossa: 17.5R25, 20.5R25, 23.5R25, 26.5R25 ja 29.5R25.

”Multi Block T on luotettava rengas, jonka suunnittelun lähtökohtana on ollut monipuolisuus”, sanoo Christoph Frost, Director Commercial Products Bridgestone Central Europe. ”Renkaan kehitystyössä on paneuduttu ajan kanssa löytämään täydellinen ratkaisu molempiin käyttötarkoituksiin. Firestone-brändi edustaa kestäviä, luotettavia ja kustannustehokkaita renkaita, ja uusin OTR-renkaamme on tätä kaikkea. On hienoa, että näin historialliselta brändiltä saadaan vielä ennennäkemättömiä uutuuksia.”

Edellinen artikkeliLogsetille vuosi 2020 oli olosuhteisiin nähden onnistunut
Seuraava artikkeliLokotrack e-Power -hybridivalikoimassa 15 murskainta ja 6 seulaa