Suomalainen jätteenkäsittelylaitteita valmistava Tana Oy tiedottaa, että uuden H-mallisarjan TANA-kaatopaikkajyrä on entistäkin parempi, ja ensimmäiset uudet koneet ovat nyt saatavilla. Tanan uniikki muotoilu täysleveillä teloilla, jäykällä rungolla ja suurikokoisilla murskauspiikeillä takaa todistetusti optimaalisen tiivistystuloksen. Nämä samat ominaisuudet löytyvät uudesta H-mallisarjasta, josta ensimmäisinä myyntiin tulevat mallit H260eco ja H320eco.

H-mallisarjan koneissa on lukuisia uusia ja paranneltuja ominaisuuksia, jotka tekevät niistä entistäkin tehokkaampia ja luotettavampia. Kuten muutkin TANA-kaatopaikkajyrät, uudet H-sarjan koneet käsittelevät jätettä valmistajansa mukaan kustannustehokkaasti ja tarjoavat maksimaalisen tiivistys- ja jätteenkäsittelykapasiteetin alhaisilla käyttökustannuksilla. ”Olemme kuunnelleet TANA-käyttäjiämme. H-mallin tilavassa ohjaamossa on panostettu ajomukavuuteen ja kuljettajalla on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Mukava istuin ja ergonomiset hallinta-laitteet takaavat erinomaisen työskentelymukavuuden. Uuden sukupolven kosketusnäyttö on edistynyt ja helppokäyttöinen rajapinta koneen eri toimintojen hallintaan”, Tana Oy tiedottaa.

Molemmat uudet mallit on varustettu reaaliaikaisella TANA ProTrack® -hallintajärjestelmällä, joka yhdistää koneen tietoverkkoon. Tämä helppokäyttöinen työkalu auttaa koneen ylläpidossa sekä antaa reaaliaikaista tietoa koneen suorituskyvystä ja tilanteesta. TANA ProTrack® -hallintajärjestelmän käyttö sujuu vaivattomasti tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneella.

Tekniset tiedot:

TANA H260eco
Paino: 26 tonnia
Moottori: Cummins L9-C365
Suurin murskausvoima: 127kN

TANA H320eco
Paino: 32 tonnia
Moottori: Cummins L9-C365
Suurin murskausvoima: 157kN 

Edellinen artikkeliKotimaisen kiven hiilijalanjälki on matala
Seuraava artikkeliTieverkkoon investoiminen kannattaa aina