Hyundai Doosan Infracore korvaa Doosan-tuotemerkin rakennuskoneissaan ja esittelee uuden tuotemerkkinsä nimeltä DEVELON. Muutosta on tehty puolitoista vuotta eli elokuusta 2021 alkaen, jolloin HDI:stä tuli HD Hyundain tytäryhtiö.

Hyundai Doosan Infracoren rakennuskonekalustonsa uusi tuotenimi on DEVELON, ja se vahvistetaan tuotteiden uudeksi maailmanlaajuiseksi brändi-identiteetiksi tänään 18. tammikuuta 2023.

DEVELON on yhdistelmä sanoista ”Develop” ja ”Onward”, ”kehittää” ja ”eteenpäin”. Uusi tuotemerkki välittää HDI:n mukaan sen suunnan siirtyä eteenpäin tulevaisuuteen innovaatioiden kautta ja samalla viestittää aikomusta muuttaa maailmaa hellittämättä innovatiivisilla tuotteilla ja ratkaisuilla.

HDI on suunnitellut uuden tuotemerkin lanseerausta siitä lähtien, kun siitä tuli HD Hyundain tytäryhtiö elokuussa 2021. Se tiedottaa aikovansa ottaa harppauksen eteenpäin tullakseen globaaliksi huipputoimijaksi rakennuskoneteollisuudessa uuden tuotemerkin lanseerauksen myötä.

Tuotemerkin vaihdon myötä uutta DEVELON-merkintöjä tullaan käyttämään uusissa HDI:n rakennuskoneissa.

”Kolme rakennuskoneliiketoimintaamme ovat jo vakiinnuttaneet asemansa yhtenä HD Hyundain tärkeimmistä liiketoimintapilareista ja rakentaneet horjumattoman perustan suoritustavoitteiden saavuttamiselle ja synergiavaikutusten luomiselle niiden välillä tässä nopeasti muuttuvassa globaalissa talousympäristössä”, sanoi Cho Young-cheul, HDI:n toimitusjohtaja, ja lisäsi: ”DEVELON tulee johtamaan tulevaisuuden sähköistyksen ja automaation markkinoita, sekä tulee vauhdittamaan kasvua ja olemaan jatkossakin asiakkaidemme suosikkibrändi.”

HDI aikoo esitellä yksityiskohtaisemman brändin tarinan ja vision julkaisemalla ”New Brand Showcasen” sosiaalisessa mediassa helmikuun loppuun mennessä. Se esittelee myös laitteet uudella DEVELON-tuotenimellä CONEXPO-CON/AGG 2023 -tapahtumassa, joka pidetään Las Vegasissa Yhdysvalloissa ensi maaliskuussa.

Edellinen artikkeliJuupajoella veistetään jälleen lunta
Seuraava artikkeliVolvo ECR145ELM ja TMK 300 – Konepalvelu Väätäinen Oy