Folmer Equity Fund II -rahaston kohdeyhtiö Finnsiirto Oy osti Simeri Oy:n ja Suomen Telakone Oy:n.

Nopeasti kasvava trukkipalveluyhtiö Finnsiirto Oy on ostanut Simeri Oy:n sekä Suomen Telakone Oy:n muodostaen siten markkinoille uuden, valtakunnallisesti merkittävän osaamis- ja palvelukokonaisuuden, jolla on liiketoimintaa myös Baltiassa. Simeri Oy ja Suomen Telakone Oy jatkavat toimintaa yrityskokonaisuuden itsenäisinä tytäryhtiöinä. Muodostetun konsernin kuluvan tilikauden liikevaihtoennuste on lähes 60 MEUR. Yrityskokonaisuus työllistää yhteensä noin 120 henkilöä.

Finnsiirto Oy tunnetaan trukkimyynnin ja logistisen alan palvelutalona. Yritys maahantuo ja myy uudet Hyundai-trukit ja -varastokoneet sekä Ausa-trukit ja -työkoneet. Uusien trukkien lisäksi yritys myy eri merkkisiä käytettyjä koneita. Lisäksi Finnsiirto on alueellinen valtuutettu Avant -kuormaimien ja -työlaitteiden myyjä.

Simeri Oy on vuonna 1995 perustettu henkilönostimiin keskittyvä yritys. Toiminta alkoi henkilönostinvalmistaja Genie Industriesin virallisena huoltoyhtiönä. Yrityksen saavutettua vankan Genie-tuntemuksen, se alkoi perehtyä voimakkaammin myös muiden valmistajien tuotteisiin. Nykyään Simeri Oy:n kertoo vahvuudekseen laajan tietotaidon henkilönostinmerkistä riippumatta koko maan kattavan verkoston voimin.

Suomen Telakone Oy on Humppilassa yli 30 vuotta konekauppaa tehnyt tunnettu yritys, jonka edustuksiin kuuluvat nykyään Hyundai- ja Airman-maansiirtokalusto, Daemo-lisävarusteet, sekä runsas valikoima käytettyjä koneita.

Edellinen artikkeliVolvo CE uusiin tiloihin Rovaniemellä
Seuraava artikkeliMaamess 2020 siirtyy syksylle