CNH Industrial on ilmoittanut ostavansa 90% osake-enemmistön italialaisesta Sampierana SpA:sta. Eurocomach-kaivinkoneita ja Sampierana-alavaunuja valmistavan yhtiön hankinnan myötä Case Construction Equipment kertoo laajentavansa tuotevalikoimaansa tulevaisuudessa.

CNH Industrial ostaa 90% italiailaisen Sampieranan-perheyrityksen osakkeista, ja siirtää yrityksen hallinnan 100% itselleen seuraavana neljän vuoden aikana kaupan toteutumisesta. Eurocomach-mini- ja midikaivinkoneistaan sekä Sampierana-erikoisalavaunuistaan tunnettu yritys on saavuttanut vakaan aseman erityisesti Euroopan markkinoilla ja tehnyt tehokasta tulosta ja tuotekehitystä vuodesta toiseen. CNH kertoo tiedotteessaan, että Sampieranan laaja tuotevalikoima on tunnettu ja tunnustettu luotettavuudestaan, laadustaan ja innovatiivisesta teknologiastaan. Samalla mainitaan, että Sampieranan tämänhetkiset sähkökoneprototyypit sopivat oivallisesti CNH Industrialin tulevaisuuden kasvunäkymiin.

Kaupan kerrotaan mahdollistavan Sampieranan nykyisten tuotteiden integroinnin Case Construction Equipmentin valikoimiin. Sampieranalla on pääkonttori ja tuotantolaitoksia Italiassa sekä tuotantoa myös Kunshanissa, Kiinassa.

Edellinen artikkeliPortaatonta poljentoa – Doosan DL420CVT-7
Seuraava artikkeliNokian CT-perävaunurenkaan suosikkimallia päivitettiin