Cobra-seulakauhoista ja LaBounty-purku- ja jätteenkäsittelylaitteistaan tunnettu Cernos Oy on laajentanut omistuspohjaansa Perttu, Kauko ja Sirkka-Liisa Pylvään ostettua merkittävän osuuden yrityksen osakekannasta. Heillä on pitkä kokemus maankäsittelylaitteiden valmistuksesta ja erityisesti alan tuotteiden kansainvälisen kaupan kehittämisestä. 

Omistuspohjan muutos on suunnitelmallinen osa yrityksen liiketoiminnan jatkamista ja kehittämistä sen toisen perustajan äkillisen poismenon jälkeen. Uudella omistuspohjalla yhdistetään laaja alan osaaminen ja saavutetaan erinomaiset mahdollisuudet voimakkaalle kansainvälistymiselle. Omistuspohjan muutoksen myötä Cernos Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.3.2019 Perttu Pylväs. Hallituksen puheenjohtajana toimii Kauko Pylväs 

Pia Hyrkäs jatkaa työskentelyä yrityksessä osakkaana ja hallituksen jäsenenä sekä operatiivisessa työssä varatoimitusjohtajana. ”Kasvaneiden resurssien myötä pystymme palvelemaan entistä laajempaa asiakaskuntaa ja jatkamaan räätälöityjen laiteratkaisujen kehittämistä”, toteaa Pia Hyrkäs. ”Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa Pertun tervetulleeksi, hänen johdollaan hieno kasvutarinamme varmasti jatkuu”, hän jatkaa. 

”Olen seurannut Cernoksen toimintaa sen alusta lähtien ja arvostanut erityisesti yrityksen halua kuunnella herkällä korvalla asiakkaiden tarpeita sekä panostusta löytää paras mahdollinen ratkaisu juuri kyseiselle asiakkaalle”, mainitsee Perttu Pylväs syiksi mitkä innostivat häntä yhteistyöhön Cernoksen kanssa. ”Cernoksen tuotteet edustavat varmasti teknisesti oman alansa huippua sekä yrityksen toimintatavat vastaavat niitä arvoja, joihin minäkin haluan sitoutua. Läheisessä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja kovalla työllä tulemme varmasti saamaan yhä lisääntyvässä määrin tyytyväisiä kotimaisia ja myös kansainvälisiä asiakkaita”, hän jatkaa. 

Edellinen artikkeliVR Group ostaa 60 uutta dieselveturia
Seuraava artikkeliTrimble Groundworks poraukseen ja paalutukseen