Alliance Tire Group esittelee alkuvuoteen paitsi kolme uutta rengasta, myös aiempaa pidemmät takuukäytännöt maatalousrenkaille.

Ensimmäisenä uutuutena nähdään Alliance 551 Multiuse Professional, joka jatkaa Alliancen aiempaa Multiuse-monikäyttörengassarjaa. A550 Multiuseen perustuva 551 Professional on valmistajansa mukaan kehitelty jokasään renkaaksi, ja soveltuu niin tielle, soralle kuin myös pehmeälle maaperällekin. Uusi kumiseos sekä paranneltu kuviointi lisäävät ATG:n mukaan renkaan pito-ominaisuuksia huippuunsa lumella ja jäällä, säilyttäen hyvät toimintaominaisuudet alhaisissakin lämpötiloissa.

Tämän ”jokasään spesialistin” lisäksi esitellään Alliance 585, jonka kerrotaan olevan erityisesti koville pinnoille suunniteltu, mutta hyvin myös irtonaisella ja pehmeällä pinnalla pärjäävä kiekko. Varsinkin kurottaja- ja traktorikaivuri- ja pienkuormaajakäyttöön suunniteltu rengastyyppi on teräsvyörakenteinen, ja sen tiedotetaan tarjoavan maksimaalista monikäyttöisyyttä, vakuuttavaa pitoa, erinomaista kulutuksen- ja puhkeamisenkestävyyttä yhdistettynä korkeaan ajomukavuuteen.

Kantavien ns. flotaatiorenkaiden puolella Alliance tarjoaa uutena 389 VF -rengasta uudessa 800/60R32-kokoluokassa. Sen kerrotaan olevan suurin VF-rengas, ja se on kehitetty erityisesti raskaille peräkärryille, kuten lietevaunuille ja vastaaville, joiden pitää liikkua kuitenkin pelloilla maaperää säästäen ja sen pakkautumista estäen. Hyvin matalia täyttöpaineita kestävän A389 VF:n kerrotaan tarjoavan pientä pintapainetta suurillakin kuormilla.

Alliance tiedottaa myös pidentäneensä maatalousrenkaiden takuita. Teräsvyörakenteisten renkaiden takuu on jatkossa pyöreät kymmenen vuotta ja muiden maatalousrenkaiden takuu seitsemän vuotta.

Edellinen artikkeliLogsetilla historiallinen ennätysvuosi
Seuraava artikkeliMAN-myynti jatkuu K Auto Oy:n toimesta