Ralliautoilija Kalle Rovanperä ja John Deere Forestry Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Kaudella 2018 peräti WRC2-pronssille noussut Rovanperä on yksi suomalaisista rallisensaatioista jo nyt ja kaudella 2019 Rovanperä jatkaa kartanlukijansa Jonne Halttusen kanssa Skoda Motorsports -tehdastallissa. Tavoitteeksi on asetettu tietenkin WRC2-luokan maailmanmestaruus.

Kalle Rovanperä on syntynyt vuonna 2000 ja hän on toisen polven rallitähti, seuraten isänsä Harri Rovanperän polkuja. Isä-Harri on ajanut WRC-autolla 111 MM-rallia aikavälillä 1993-2006 ja sijoittuen 17 kertaa palkintokorokkeelle.

”Sopimus Kallen kanssa tuo asiakkaillemme kiinnostavaa seurattavaa suomalaisille rakkaassa ralliurheilussa. Kallen tarina on ainutlaatuinen, hän on vakuuttanut huikeilla ajosuorituksillaan ja sopii henkilönä erinomaisesti John Deeren yhteistyökumppaniksi. Jatkamme yhteistyötä myös Suomen seuratuimman urheilijan ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen, jääkiekon SM-liigaseurojen Tapparan ja Ilveksen kanssa, sekä koripallossa Joensuun Katajan kanssa,” kertoo John Deere Forestryn myyntijohtaja Janne Märkälä.

Edellinen artikkeliAGCO Power sai Pirkanmaan vientipalkinnon
Seuraava artikkeliMetso NW Rapid -valikoima laajenee