Nordic Traction Group ja Clark Tracks tiedottivat elokuussa 2019 päätöksestään investoida huippumoderniin telavalmistuksen automaatioteknologiaan ja laajentaa tuotantotilojaan Dumfriesissa, Skotlannissa. Uudet 4100 m2:n tuotantotilat on nyt otettu käyttöön. Nykyinen 7500 m2:n kokonaistila on yli kaksinkertainen aiempaan verrattuna. 

Uusien tilojen suunnittelussa tehokkuuden parantaminen on ollut tärkeässä roolissa. Uusien automatisoitujen tuotantolinjojen lisäksi tehtaalla on otettu käyttöön edistyksellinen lämpökäsittelyteknologia sekä kappaleenkäsittelyn robotisointi. Nämä uudistukset ovat yhdessä mahdollistaneet koko tuotantoprosessin virtaviivaistamisen. 

“Nordic Traction on vastikään avannut myyntiyhtiön Kanadassa. Markkinoiden toipuessa pandemiasta olemme nyt valmiina vastaamaan Pohjois-Amerikan jättimäisen markkina-alueen kysyntään”, sanoo Stewart Kelly, Clark Tracksin johtaja. 

Clark Tracks Ltd on metsäkoneiden telojen suunnitteluun ja valmistamiseen erikoistunut yhtiö Skotlannista. Se on osa Nordic Traction Groupia, jonka pääkonttori on Suomessa Loimaalla. 

Edellinen artikkeliNovatronin Xsite 2D -puoliautomaatiojärjestelmä saatavilla Doosaniin
Seuraava artikkeliEco Log kehittää palvelua ja tuotetukea Suomessa