Volvo Trucks tiedottaa uusista nimityksistä.

Volvo Truck Center Tampereella uutena Volvo-kuorma-automyyjänä toimii Joonas Siekkinen. Hän aloitti Tampereen Volvo Truck Centerin uutena Volvo kuorma-automyyjänä 2.1.2019. Pitkän Volvo-uran tehnyt Volvo kuorma-automyyjä Juha Ahti siirtyy eläkkeelle kevään 2019 aikana, ja Joonas tulee jatkamaan Volvo kuorma-autojen ja Renault Master -pakettiautojen myyntiä Juhan jalanjäljissä.

Joonaksella on aiempaa työkokemusta myynnin parista, kuten myös kokemusta kuljetusalalta, sekä ratin takaa että kuljetusyrittäjänä toimimisesta.

Jani Kemppainen puolestaan aloitti Volvo Truck Center Lahden uutena huoltopäällikkönä myöskin 2.1.2019 alkaen. Kemppainen on vanha Volvolainen, sillä hän on aikaisemmin urallaan toiminut huoltopäällikkönä Volvo Truck Center Lahdessa, Jyväskylässä ja Turussa. Sen jälkeen hän on työskennellyt mm. VV-Autotalo Oy:lla korjaamopäällikkönä. Jani Kemppainen on koulutukseltaan autotekniikan insinööri ja opiskelee parhaillaan sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi. Hän raportoi Volvo Truck Center Itäisen Suomen aluejohtaja Kalle Hakalalle.

Volvo Truck Center Lahden uudeksi huoltopäälliköksi on nimitetty Jani Kemppainen 2.1.2019 alkaen.
Volvo Truck Center Lahden uudeksi huoltopäälliköksi on nimitetty Jani Kemppainen 2.1.2019 alkaen.
Edellinen artikkeliFord ja Volkswagen yhteistyöhön lava- ja pakettiautoissa
Seuraava artikkeliSandvik julkisti hytittömiä Ranger DXR -poravaunuja