Volvo Construction Equipment Finland Oy tiedottaa vastaavansa jatkossa itse huoltoliiketoiminnasta valtakunnallisesti ja laajentavansa huolto-organisaationsa myös Pohjois-Suomeen kevään 2019 aikana. Strategiana on, että asiakas saa jatkossa yhdeltä luukulta niin maansiirtokoneiden myynnin, huollon kuin varaosatkin. 
Volvo-maansiirtokoneiden huollosta Pohjois-Suomen alueella on tähän asti vastannut Wetteri Power, ja yhteistyö jatkuu sopimuskauden loppuun 31.5.2019 asti. 

Volvo CE Finland perustaa kiinteät huoltotoimipisteet Ouluun ja Rovaniemelle sekä huollon satelliittipisteet Kemiin ja Kajaaniin, joista käsin mekaanikot palvelevat asiakkaita kaikkialla Pohjois-Suomen alueella. Volvo CE tiedottaa lisäksi panostavansa jatkossa vahvasti myös mobiiliin kenttähuoltoon.

Volvon omaa huolto-organisaatiota rakennetaan Pohjois-Suomeen ja huoltovastuu siirtyy 1. kesäkuuta 2019. Alkuun rekrytoidaan noin parikymmentä henkilöä eri tehtäviin ja rekrytointi alkaa heti. Oulun toimipisteen vetäjä siirtyy Pohjois-Suomeen Volvon omasta organisaatiosta.

Volvo Construction Equipment Finland Oy:n Pohjois-Suomen huolto-organisaatio vastaa jatkossa myös Volvo Penta -teollisuusmoottoreiden huollosta ja varaosista. Wetteri Power toimii edelleen Volvo-perheessä kuorma-autojen jälleenmyyjänä Pohjois-Suomessa.

Edellinen artikkeliKlaukkalan ohikulkutien rakentaminen alkaa helmikuussa
Seuraava artikkeliUusi Cat C13B -moottori julkistettiin