Rototilt esittelee digitaalisen osto-oppaan, jossa rototiltit ja Rototiltin muu tuotevalikoima on liitetty yhteensopiviksi asiakkaan kaivinkoneen kanssa. ”Kyseessä on älykäs ratkaisu, jonka avulla asiakkaan on helppo valita oikea tuote ja saada yhteys oikeaan jälleenmyyjään”, Rototiltin markkinoinnista ja myynnistä vastaava johtaja Per Väppling kertoo.

Osto-opas on digitaalinen väline, joka on mukautettu paitsi kunkin loppukäyttäjän, myös Rototiltin jälleenmyyjien tarpeisiin. Näin he pystyvät näkemään helposti, mitkä Rototiltin tuotteet sopivat yhteen minkäkin kaivinkonemallin kanssa.

”Monet lisävarusteemme ja tarvikkeemme ovat synnyttäneet tarpeen luoda selkeä kuva siitä, mitkä yhdistelmät ovat oman rototiltin ja kaivinkoneen kanssa mahdollisia. Tämän oppaan ansiosta asiakkaiden on helppo löytää yhteensopivat tuotteet. Uskomme sen olevan hyvä väline, joka tekee ostoprosessista entistä sujuvamman sekä koneiden ostajille että jälleenmyyjille”, Väppling sanoo.

Rototilt on jo julkistanut osto-oppaan ensimmäisen liveversion osoitteessa rototilt.com

Tähän lopputulokseen pääseminen on vaatinut paljon työtä, koska käsiteltävää tietoa on suuri määrä ja siihen liittyy monia erilaisia riippuvuussuhteita. Tarkoituksenamme on jatkaa oppaan kehittämistä, jotta tuotteittemme ostaminen olisi mahdollisimman helppoa”, Väppling toteaa lopuksi.

Kaikesta myynnistä vastaavat entiseen tapaan Rototiltin paikalliset jälleenmyyjät.

Edellinen artikkeliKoneurakointi 7/19
Seuraava artikkeliProsilva osaksi Tampereen Konepajat -konsernia