Uusi John Deere H212 -harvesteripää on suunniteltu erityisesti harvennushakkuille. Harvesteripään ulkomitat tekevät siitä erittäin ketterän liikuteltavan tiheälläkin harvennuksella, valmistaja kertoo. Karsinta on optimoitu erityisesti pienemmille puille mahdollistaen erittäin korkealaatuisen karsintajäljen.

John Deere Forestryn mukaan sahan sijainti sekä suuri sahan katkaisunopeus lisäävät tuottavuutta ja minimoivat katkaisuhalkeamien syntymisen. Voimaa ja syöttönopeutta löytyy tarvittaessa myös isommille puille. H212 harvesteripää on saatavana John Deere 1070G ja 1170G -harvestereihin.

H212 harvesteripään kapean rungon ansiosta näkyvyys puulle on erinomainen. Harvesteripää on kapea myös syöttörullat avattuna tehden työskentelystä helppoa jopa erittäin tiheissä harvennusmetsissä. Pitkät karsimaterät mahdollistavat helpon puuhun tartunnan. Terien muotoilu ja syöttörullien sijainti rungon alaosassa antavat erinomaisen otteen puuhun.

Harvesteripään päivittäinen huolto vaatii entistä vähemmän aikaa. Päivittäishuolto on keskitetty helposti yhteen pisteeseen harvesteripää pystyyn nostettuna.

  • Optimaalinen työskentelyalue 100-250 mm, syöttörullien maksimiavauma 440 mm
  • Syöttövoima 20 kN
  • Suurin syöttönopeus 5,4 m/s
  • Paino rotaattorilla ja linkillä 850 kg

Erinomaiset joukkokäsittelyominaisuudet

H212-harvesteripään runko, tiltti, syöttörullien varret sekä terien muotoilu tehostavat joukkokäsittelyä. Harvesteripään korkea runko antaa tukea puunipulle ja pitkät karsimaterät helpottavat puihin tarttumista. Rungon alaosaan sijoitettujen syöttörullien tiukka pito tekee runkonipun siirtämisestä pystyasennossa helppoa jopa tiheässä metsässä.

Uudet SuperCut 100S -sahalaitteet kaikkiin John Deere -harvesteripäihin

Kevään 2020 aikana kaikkiin John Deere -harvesteripäihin vaihtuu uusi SuperCut 100S -sahalaite.

Sahalaitteen uuden sukupolven ketjunkiristinyksikkö, automaattinen ketjunkiristys ja mekaaninen laipan lukinta tekevät siitä entistäkin tehokkaamman ja käyttövarmemman. Parannettu ketjun vapautus helpottaa sahaketjun vaihtoa. Uusi sahalaite mahdollistaa myös laajemman valikoiman sahamoottorien sekä sahalaippojen osalta.

Edellinen artikkeliAgri-INNO palkitsee maatalousalan innovaation
Seuraava artikkeliKovat liikevaihtovaatimukset maanrakennusyritysten haasteena