Urakka-Foorumi osoitteessa www.urakka-foorumi.fi on koneurakoitsijoiden ja urakointipalveluiden ostajien ilmainen kohtaamispaikka, jonka taustalla vaikuttaa TTS Työtehoseura. Foorumista löytyvät maaseudun koneyrittäjien tarjoamat palvelut muun muassa maa- ja metsätalous-, maarakennus- ja tienhoitourakointiin. Nyt Foorumissa voi urakoinnin lisäksi tarjota ammattitaitoista työvoimaa konetöihin, esimerkiksi traktori- tai kaivinkonekuskia.

Urakka-Foorumissa koneurakoitsijat voivat helposti tiedottaa ja markkinoida palveluitaan asiakkaille sekä verkostoitua muiden urakoitsijoiden kanssa. Urakoisijat voivat esitellä palveluitaan toiminnan kuvauksessaan ja lisätä halutessaan kuvia konekalustostaan. Foorumissa on tällä hetkellä noin sata rekisteröitynyttä urakoitsijaa.

“Rekisteröityminen on ilmaista, joten kaikkien koneurakoitsijoiden, jotka haluavat lisää töitä ja uusia asiakkaita, kannattaa liittyä Foorumiin”, kehottaa TTS Työtehoseuran asiantuntija Eerikki Kaila.

Urakointipalveluiden ostajat voivat hakea tekijää esimerkiksi tiettyyn työhön tai tietyltä alueelta, ja urakoitsijoita voi hakea nyt myös maakunnittain. Koneurakoitsijoiden haun kerrotaan olevan nopeaa ja helppoa. Urakoitsijoiden sijainti kartalla ja heidän tarjoamansa palvelut ovat nähtävissä yhdellä silmäyksellä.

Ostaja voi myös rekisteröityä Foorumiin tilaajaksi ja lähettää sen kautta yhteydenotto- tai tarjouspyyntöjä, jotka välittyvät kaikille palveluun rekisteröityneille kyseistä työtä tekeville urakoitsijoille.

Ammattitaitoiselle konekuskille töitä Foorumin avulla

Töitä vailla olevien konekuskien kannattaa rekisteröityä urakoitsijaksi ja ilmoittaa ne henkilötyöt, joita pystyy tarjoamaan. Toiminnan kuvauksessa voi sitten kertoa tarkemmin ammattitaidosta ja esimerkiksi ajokorteista tai korttikoulutuksista.

”Poikkeusolojen takia tänä kesänä ammattitaitoisista kuskeista tulee olemaan erityistä kysyntää maatiloilla ja muillakin aloilla. Koneurakoitsijat voivat hakea Foorumista tilapäiskuskeja omiin urakointipalveluihin tai vaikka koneiden huoltajia ja korjaajia”, vinkkaa Kaila.

Koneiden vuokrauspalvelut tulossa syksyllä

Urakka-Foorumia ylläpitää TTS Työtehoseura ja sitä kehitetään parhaillaan osana Urakalla eteenpäin -hanketta. Syksyllä sivustoon on tulossa koneiden vuokrauspalvelut.

Edellinen artikkeliVetro-Shippingille suomalainen 18 tonnin Meclift-trukki
Seuraava artikkeliCaterpillarille kaksi miljardia autonomisesti kuljetettua tonnia täyteen