John Deeren TimberMatic Kartat -sovellus on jälleen saanut uusia ominaisuuksia. Nyt järjestelmä osaa esimerkiksi sijainnin lisäksi näyttää yksittäisten pöllien suunnan visuaalisesti kartalla.

TimberMatic Kartat näyttää puutavaralajit kartalla valituin värein kuten aikaisemminkin, yksittäisen pöllin tarkkuudella. Harvesterin IBC 3.0 ominaisuus mahdollistaa nyt myös pöllien visuaalisen esittämisen katkaisukohdan ja -suunnan perusteella. Uusi visuaalinen esitystapa on entistä havainnollisempi ja antaa kuormakoneen kuljettajalle selkeää ennakkotietoa leimikosta.

Lisäksi järjestelmään on lisätty automaattinen kuormatilaan rekisteröinti. Ominaisuus tunnistaa työvaiheet, joissa valittuja tavaralajeja kuormataan ja merkitsee automaattisesti kyseisen alueen siirretyksi kuormatilaan. Toiminto vähentää ajokoneen kuljettajalta vaadittavia toimenpiteitä ja näyttää leimikon tilanteen entistä ajantasaisempana kaikille sitä seuraaville osapuolille. 

TimberMatic Kartat -käyttöliittymän visuaalisuus ja käytettävyys paranee myös entisestään. Käyttöliittymään on lisätty helppo tuotantoyhteenveto, joka näyttää laskelmat eri puutavaralajeista kuutioina ja prosenttiosuuksina koko leimikosta.

Edellinen artikkeliPonsse ensimmäisenä metsäkonevalmistajana käyttämään SSAB:n fossiilivapaata terästä
Seuraava artikkeliMantsiselle ennätystilaus Brasiliasta